Durban Regular

61.00

Ben je een liefhebber van cannabis? Heb je ooit gehoord van een cannabissoort uit Afrika? Grote kans van niet. Het goede nieuws is dat je vandaag wel zult. Maak kennis met Durban Regular, pure cannabissoorten uit Zuid-Afrika. Verwacht een pure cerebrale high die je euforie zal geven. Je energie zal omhoog schieten en je focus wordt scherper. Het is een heerlijke rook en zal vriendelijk zijn voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Koop Durban Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Durban Regular: Puur Sativa

De naam Durban Regular komt van haar plaats van oorsprong. Ze komt uit de omgeving van Durban, een havenstad in Zuid-Afrika. Het is een dominante genotype die al heel lang in het gebied groeit. Fokkers bij Sensi hebben wat van de zaden verkregen en kweken de soort tot op de dag van vandaag. De zaden komen in de reguliere vorm en een gefeminiseerde versie. Het is een zeer zeldzame soort met unieke Sativa-eigenschappen.

Rookrapport/Effecten van Durban Regular

Durban Regular is een pure Sativa-soort die Sativa-effecten zal leveren. Het is een langzame starter maar zal zeker de klap leveren. Ontspan en wacht tot de rook effect heeft. Wanneer de high eindelijk komt, ervaar je een staat van euforie. Rokers beweren meestal dat een paar hijsjes van Durban Regular hen helpen zich artistieker en vruchtbaarder te voelen. Na nog een paar hijsjes leidt de rook je naar een kosmische reis in de ruimte en voorbij het normale menselijk begrip. Je voelt je ongeveer een uur lang gelukkig en verjongd.

Durban Regular biedt je een opbeurend, opwindend gevoel dat langzaam verandert in een diepe, tot nadenken stemmende en psychedelische trance. Hoewel de rook plezierig is, moeten onervaren gebruikers voorzichtig zijn. Ze kan overweldigend zijn, en de trip kan veel intenser worden. Koop vandaag nog je zaden en wees onderdeel van de reis naar de ruimte.

Uiterlijk, geuren en smaken van Durban Regular

Als pure Sativa mag je verwachten dat haar groei de kenmerken laat zien. De plant zal kort groeien met een solide uitstraling, in tegenstelling tot die Sativa-soorten die groeien in warmere klimaten. Ze zal volwassen worden en bloeien om talrijke toppen te produceren, boordevol hars.

De rook van Durban Regular is een genot voor elke gebruiker. Het zal een sterke en intense geur en smaak van kruiden en aarde afgeven. Het is een prachtige en echte rook die de zintuigen stimuleert voor mensen die van muskusachtige smaken houden.

Kweekverslag van Durban Regular

Durban Regular is niet jouw typische Sativa-soort die veel van de kweker vraagt en speciale omstandigheden nodig heeft. Ze heeft duurzame en robuuste genetica die haar ideaal maken voor verschillende klimaten. Ze zal enorm groeien en veel ruimte bedekken, dus het is belangrijk om de planten uit elkaar te plaatsen. Je kunt ook de ScrOG-methode gebruiken om de opbrengsten te verhogen.

Verwacht:

De bloeiperiode van 50 tot 70 dagen
100 gram gedroogde toppen per plant
Grote hoogtes binnen en buiten

Durban Regular valt op door de smaak, effecten en opbrengst.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Hoogte: No selection

180 – 250 cm

Bloeitijd: No selection

7 weken

Effect: No selection

Blij, Energiek, Euforisch, lachen

Smaak: No selection

Citrus, Herbal, Houtachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Durban Regular” te beoordelen