Flash Back #2

19.5032.50

Deze buitengewone reis begint met de groei van levendige knoppen, die je meenemen door een fascinerende cyclus van 8-9 weken van zaad tot oogst. Aanschouw de bloeiende schoonheid van kleurrijke bloemen en verwen je zintuigen met de verrukkelijke smaak van aardbei, aardse ondertonen en een vleugje bes. Terwijl je je onderdompelt in de stimulerende en psychoactieve effecten van een perfecte balans van 60% sativa en 40% indica, belooft Flash Back #2 een cannabisavontuur dat verder gaat dan het gewone. Flash Back #2 Cannabiszaden van Sweet Seeds! Nu verkrijgbaar bij de Holland’s High Seedstore.

De Opmerkelijke Groeireis van Flash Back #2

Ga op een spannende reis met Sweet Seeds’ Flash Back #2, nu verkrijgbaar bij Holland’s High! Deze buitengewone wietsoort laat een fascinerende groeicyclus zien die vanaf het allereerste begin boeit. Vanaf kleine zaadjes transformeert Flash Back #2 zich in levendige, harsrijke toppen in slechts een korte tijdspanne. Het kweken van deze soort is een plezier, waarbij telers door een bij benadering tijdsbestek van 8-9 weken worden geleid, van zaadjes tot de oogst van deze weelderige toppen. Ervaar de opwinding van het zien opbloeien van je cannabis tuin met de Flash Back #2, een avontuur van ontkieming tot voltooiing.

De Bloemenkracht en Oogstvreugde van Flash Back #2

In de wereld van cannabis is het uiterlijk belangrijk, en Flash Back #2 springt eruit als een ware bloeiende schoonheid. Stel je een explosie van kleurrijke bloemen voor die je tuin met elegantie sieren. De Flash Back #2 soort biedt een heerlijk schouwspel van bloei, dat zijn hoogtepunt bereikt in slechts 8-9 weken. Oogsttijd wordt een viering terwijl je de met hars bedekte toppen verzamelt, een bewijs van de potentie en aantrekkingskracht van de soort. Verrijk je cannabis kweekervaring met deze visueel verbluffende en lonende reis, met dank aan Holland’s High.

Een Symfonie voor de Zintuigen met Flash Back #2

Verwen je zintuigen met Flash Back #2’s heerlijke smaak en betoverende geur, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Stel je de zoete tonen van aardbei voor die naadloos vermengen met aardse ondertonen en een vleugje bessengoedheid. Het smaakprofiel is een ware symfonie voor de smaakpapillen, waardoor elke inademing en uitademing een smaakvolle ervaring wordt. Terwijl je de essentie proeft, merk op hoe het aroma van de soort je omhult in een geurige omhelzing, met een blijvende indruk. Verrijk je cannabis reis met Flash Back #2, een zintuiglijke verrukking die verder gaat dan het gewone.

De Stimulerende en Psychoactieve Effecten van Flash Back #2

Dompel jezelf onder in de wereld van boeiende effecten met Flash Back #2 van Sweet Seeds, nu bij Holland’s High! Deze soort biedt een harmonieuze mix van 60% sativa en 40% indica, met een stimulerende en psychoactieve ervaring. Ontsteek je creativiteit en focus terwijl de sativa dominantie op de voorgrond treedt, terwijl de indica elementen een vleugje ontspanning toevoegen. Met elke trek ontgrendel je een wereld van inspiratie en euforie, waardoor Flash Back #2 de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een gebalanceerde maar opwekkende cannabis ervaring. Verrijk je stemming en geest met deze uitzonderlijke soort die een reis belooft die verder gaat dan het gewone.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,9%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

350-550 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Aardbei, Aardeachtig, Bosbes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flash Back #2” te beoordelen