Do-Sweet-Dos

29.5045.90

De Do-Sweet-Dos-soort is Indica dominante soort die vrij nieuwe is in de Sweet Seeds catalogus. De hoofdzakelijke Indica-eigenschap werd verkregen door de face-off OG-genetica die de oorspronkelijke kruising verstoort. Het aroma, de smaak, de harsproductie en de kelkgrootte, doen denken aan haar voorganger, de Girl Scout Cookies. Koop nu je Do-Sweet-Dos cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

De Do-Sweet-Dos-soort is Indica dominante soort die vrij nieuwe is in de Sweet Seeds catalogus.

Hoe groei je Do-Sweet-Dos cannabis zaden

De 65% Indica en 35% Sativa genetica, zorgen ervoor dat de plant meer kentekenen zal vertonen van een echte Indica plant en vraagt niet veel van de kweker. Deze dame past zich goed aan verscheidene kweekomgevingen aan, inclusief aarde en hydrocultuur. Als je het zaadje plant zal het uitgroeien tot een prachtige struik met glinsterende trichomen en kleurrijke bladeren van fris limoengroen tot lavendel.

Bloeitijd van Do-Sweet-Dos zaden

Met een bloeitijd van 8 tot 9 weken van zaadje tot volwassen plant, kun je rekenen op een oogst van 450 tot 550 gr/m2 bij binnenteelt. Zet je de plantjes buiten in volle grond, dan zal deze dame je verrassen met 350 tot 500 gr/plant indien je ze in goede weersomstandigheden kunt laten groeien.

Smaak van Do-Sweet-Dos cannabis

De geur en de smaak van Do-Sweet-Dos zijn net zo fantastisch als het effect dat je zult ervaren. Het is een intense beleving maar toch zacht. Je proeft voornamelijk zoete en aardse tonen die mooi vermengd zijn met wat kruidige, bloemige en citrustonen er bovenop.

Effecten van Do-Sweet-Dos

Met een THC percentage van maar liefst 24% geeft Do-Sweet-Dos je een zeer krachtige lichamelijke stone die je helemaal ontspant. Medicinale gebruikers zullen baat hebben bij haar vermogen om pijn en migraine te verlichten. Ook bij slaapproblemen of om stress te verlagen is deze soort prima geschikt. Je kunt ook gewoon roken om een ​​leuke tijd te hebben want ook dan zal ze je niet teleurstellen. Do-Sweet-Dos is zeer geschikt om te gebruiken aan het einde van de dag. Ze zal een grote glimlach op je gezicht toveren door haar vrolijk en opbeurend effect.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

200-600 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 35% Indica 65%

Effect: No selection

Blij, Ontspannend

Smaak: No selection

Citrus, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Do-Sweet-Dos” te beoordelen