Big Devil XL Auto

29.5048.90

Big Devil XL Auto van Sweet Seeds is een meeslepend verhaal. De veredelaars van Sweet Seeds kruisten succesvol hun Big Devil #2 met Jack Herer Auto met, als resultaat, een dame die tamelijk groot is voor een autoflowering soort. De dikte en dichtheid van de toppen zijn bijna fenomenaal en ze zijn ook nog eens geladen met zeer aromatisch hars. Koop nu je Big Devil XL Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Big Devil XL Auto van Sweet Seeds is een meeslepend verhaal. De veredelaars van Sweet Seeds kruisten succesvol hun Big Devil #2 met Jack Herer Auto met, als resultaat, een dame die tamelijk groot is voor een autoflowering soort.

Groeien van Big Devil XL Auto

Deze dame bereikt niet alleen een hoogte van 100-160cm, maar ze vertakt zich ook nog eens zeer rijkelijk. Voor guerrilla-kweek is ze echter niet geschikt; ze heeft niet alleen een heerlijke en sterke geur, maar ze steekt hoog uit boven de meeste omringende planten in haar omgeving. Wil je haar wel buiten kweken, dan is ze hiervoor zeker geschikt als je haar kunt laten groeien op een plek niet buiten het oog van voorbijgangers ligt. Waarom deze Big Devil een engeltje is als het gaat om kwaliteit en kwantiteit en een goddelijk effect? Wel, het gerucht doet de ronde dat de veredelaars hun ziel hebben verkocht voor deze hemelse soort.

Bloei tijd van Big Devil XL Auto

Big Devil XL Auto van Sweet Seeds is dus geschikt voor zowel buiten- als binnenkweek en geeft je enorme opbrengsten die een gewicht van wel 650 gr/m² binnen kan halen en tot 350 gr/plant buiten. Na amper 9,5 weken, na het planten van het zaadje, kun je de bloemen al oogsten. Wanneer de toppen uitgehard zijn zijn ze dik en compact, vol met hars, bevatten ze ongeveer 20% aan THC en hebben ze een fantastisch lekkere geur.

Smaak van Big Devil XL Auto

Deze soort heeft een sterk aroma van zoete fruitige geuren die een vleugje citroen meegeven. Ook de smaak is voortreffelijk en tijdens het roken ga je smaken herkennen van wierook, kruiden en zoet fruit.

Effecten van Big Devil XL Auto

Deze dame die indica-dominant is, zorgt voor een ongelooflijke high. Verwacht je maar aan een lichamelijke stone die je hoofd tot rust brengt en een gelukzalig gevoel opwekt. Big Devil XL Auto heeft een gemiddeld THC percentage, zodat je iets meer kunt gebruiken als je langer wilt genieten van die heerlijke smaken, zonder dat je op de bank gegooid wordt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

0,8%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Big Devil Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 61,3, Indica 35,6%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Blij, Creatief

Smaak: No selection

Citroen, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Devil XL Auto” te beoordelen