Gorilla Girl XL Auto

27.5044.95

De Gorilla Girl XL Auto is licht sativa-dominant en zorgt voor een uitgebalanceerde high die je helpt om symptomen te verlichten.
Sweet Seeds nam niet zomaar een willekeurig GSC-fenotype om deze veredeling compleet te maken maar ze kozen ook voor de zeer gewilde variëteit “Thin Mint”. Ook een hybride die sativa-dominant is en een onvergetelijke smaak heeft en aangename cerebrale kick geeft. Koop nu je Gorilla Girl XL Auto cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

De veredelaars van Sweet Seeds combineerden Gorilla Girl met Girl Scout Cookies, één van de meest beroemde genetische lijnen van de West Coast. Er ontstond een fantastische nieuwe soort die uitblinkt met een hoog THC percentage, een enorme harsproductie en een uitmuntend aroma.

Groei en eigenschappen van de Gorilla Girl XL Auto

Wie Gorilla Girl XL Auto kweekt, zal zien dat deze soort er misschien uitziet als een typische hybride, met zowel sativa- als indica eigenschappen. Ze schenkt je enorme oogsten en groeit krachtig. Deze plant schiet mooi op in de hoogte en ontwikkelt verscheidene lange flexibele zijtakken. Omdat haar bloemen overvloedig bedekt zijn met hars is deze dame een ideale plant voor het maken van hasj/concentraten.

Bloeifase en en opbrengst van de Gorilla Girl XL Auto

Tegen de tijd dat de bloeifase ten einde loopt, zullen de bloemen glinsteren met aromatische trichomen. Het is niet omdat de kwaliteit van haar toppen zo groot is dat ze een compromis sluit met de opbrengst. Een oogst van 550 gr/m² bij binnenteelt en tot 600 gr/plant bij buitenteelt is geen uitzondering. De bloeitijd duurt ongeveer 9 weken, buiten is deze uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden en de uren zonlicht.

Smaak en geur

Haar heerlijke smaak en geuren dragen tonen van hout en cipressen. Subtiele aarde tonen en citrusvruchten maken het geheel compleet zodat Gorilla Girl XL Auto echt een lekkere soort is om te roken.

Effecten van de Gorilla Girl XL Auto

Al naargelang het fenotype van de Gorilla Girl XL Auto plant hebben bepaalde exemplaren een THC percentage van 25% of hoger. Dit hangt af van de omgevingsomstandigheden. Dit zorgt voor een krachtige, snel inslaande uitwerking dat je helemaal ontspant. Haar Sativa genen zorgen op hun beurt dan weer voor een vrolijke en opbeurende gemoedsgesteldheid die ze geërfd heeft van haar voorouders. Hiervan kun je elk moment van de dag genieten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

18-25%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

450-550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Girl x Sweet Gelato Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 55%, Indica 44,2,%, Ruderalis 0,8%

Effect: No selection

Creatief, Psycho actief

Smaak: No selection

Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Girl XL Auto” te beoordelen