Green Poison XL Auto

25.5041.90

De Green Poison XL Auto is de grotere versie van Green Poison Auto met een nog sterkere groei, nog meer bloemen en nog meer harsproductie.
Deze versie groeit ongeveer 25% hoger dan haar voorgangster en ontwikkelt ontzettend veel sappige toppen. Deze soort is de 3de generatie van Green Poison Auto® zaden met hoge hoofd- en zijtakken. Green Poison XL Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Alweer leverden de veredelaars bij Sweet Seeds een prima prestatie met hun nieuwe en verbeterde versie van hun meest gerespecteerde autoflowering soort, de Green Poison XL Auto.

Groei en hoogte van de Green Poison XL Auto

Green Poison XL Auto is een hybride die met haar 56% Indica genen lichtjes naar indica-dominantie neigt. Ze zal een gemiddelde hoogte van 80-125cm halen en dat is groot voor een autoflower soort. Hierdoor is ze een ideale soort voor elk type binnenkweek. Omdat ze zo compact is in de breedte, is ze ideaal beperkte ruimten. Green Poison XL Auto telen is eenvoudig omdat ze automatisch uit zichzelf bloeit.

Bloei en opgrengst

Deze dame zal je belonen met substantiële opbrengsten die tot wel 600 gr/m² kunnen oplopen als je haar kweekt in een beschutte kweekruimte. Als je ervoor kiest om de dame buiten te planten, dan kun je je verwachten aan een oogst van maar liefst 250 gr per plant. Ze heeft hiervoor slechts acht weken nodig en is daarom een topatlete in snelheid.

Smaak en geur van de Green Poison XL Auto

Haar smaak en aroma zijn ontzettend lekker en zorgen voor aangename en intense rooksessies. Ze geeft je een mengeling van geuren en smaken die heerlijk zoet en fruitig zijn, met een herkenbare smaak van noten op een skunky achtergrond. Ze maakt haar smakenpallet compleet met hints van walnoot en peper.

Effecten en en high van de Green Poison XL Auto

De kracht waarmee haar werking inslaat heeft Green Poison XL Auto te danken aan het THC percentage van 15 tot 20%. Ze weet als geen ander de effecten te combineren van een ontspannende lichamelijke roes, die indica gerelateerd is, en een lichte opbeurende sativa-kick. Geen wonder dat klanten van Sweet Seeds vinden dat deze soort een prima allrounder is waar ze op elk moment van de dag van kunnen genieten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Big Devil 2 x Green Poison

Indica/Sativa: No selection

Sativa 40%, Indica 56,9%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Blij, Psycho actief

Smaak: No selection

Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Poison XL Auto” te beoordelen