+Speed Auto

23.9039.50

Een autofloweringsoort die reeds 3 generaties overleefde moet wel heel goed zijn. +Speed Auto is de nakomeling uit de genetische lijn van Critical Mass en Speed Devil #2. Koop nu Speed Auto wietzaden van Sweetseeds bij HollandsHigh!

De eerste kwam in aanmerking om haar snelle bloei en fantastische aroma, de tweede vooral ook om haar zeer snelle bloei. Vandaar dat deze soort slechts zeven weken nodig heeft om volwassen te worden na het ontkiemen van het zaadje. Op het vermaarde cannabis evenement ‘Spannabis’ in Barcelona, kreeg deze strain de 1st Prijs voor Best Autoflowering Strain in 2022.

Groeien van +Speed Auto

De planten behalen een gemiddelde hoogte tussen 50 en 90 cm. Het zijn echte recordbrekers wat snelheid betreft en je kunt hun levensduur eerder in dagen dan in weken tellen. Welgeteld 49 dagen zijn nodig om te groeien en bloeien voor je hen kunt oogsten. Deze dames lenen zich zowel voor binnen- als buitenteelt maar, buiten gedijen ze uiteraard alleen bij voldoende zonlicht. Met haar 48,40% Indica en 48,50% Sativa is deze plant ongeveer 1:1. Het overige percentage heeft ze Ruderalis in haar genen.

Bloeiende periode van +Speed Auto

Tijdens de bloeiperiode ontwikkelen zich mooie vaste toppen die bedekt zijn met ontelbare trichomen en 15 tot 20% THC meedragen. Staan je planten in een binnenruimte, zorg dan zeker voor een goede geurfilter want naar mate de bloei vordert komt de geur heel erg aanzetten. Wanneer ze klaar zijn om te oogsten kun je rekenen op een opbrengst van 30 tot 150 gr per plant bij buitenteelt, heb je de dames binnen staan in een beschutte ruimte onder lampen, dan mag je toch rekenen op zo’n 350 tot 500 gr per vierkante meter.

Smaak van +Speed Auto cannabis

De dikke toppen van +Speed Auto zijn bedekt met een zeer aromatische hars. Zoete en fruitige aroma’s met subtiele hints van gist en kaas doen skunky aan maar, zijn best wel pittig te noemen.

Effecten van +Speed Auto

Ben je op zoek naar een soort die je in balans brengt, dan is +Speed Auto echt geknipt voor jou. Ze maakt je vrolijk, creatief en stimuleert je om dingen te gaan doen. En, ook al werkt ze heel ontspannend op het lichaam en minder in je hoofd, toch zul je merken dat je stress zal verminderen en je de zorgen even aan de kant kunt zetten. Een prima soortje voor iemand die niet houdt van wiet die je knock-out slaat en die ook overdag kan gebruikt worden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 100 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Indica 48,4%, Sativa 48,5%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend, Psycho actief, Stimulerend

Smaak: No selection

Skunk, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “+Speed Auto” te beoordelen