Sweet Skunk F1 Fast Version

17.9029.50

Een niet autoflowering soort Early Skunk kruisen met Sweet Skunk Auto geeft als resultaat een nieuwe prachtige soort zonder autoflowering eigenschappen, maar wel eentje die razendsnel groeit en bloeit. Sweet Skunk F1 Fast Version cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Reeds na een bloeitijd van 6 tot 7 weken kun je deze dame gaan oogsten. Wat de smaak betreft lijkt ze sterk op een klassiek zoete, en pittige Skunk die je ook nog een heel mooie oogst zal schenken. Beginnende telers die er nog niet uit zijn welke soort ze gaan uitkiezen zullen zeker tevreden zijn over de kwaliteiten en kwantiteit van Sweet Skunk F1 Fast Version.

Groeiduur van de Sweet Skunk F1 Fast Version

Een plant die zo snel groeit en bloeit heeft een aantal voordelen die je niet zult ontkennen. Door haar korte levensduur kun je al gaan oogsten, voor het weer omslaat en de luchtvochtigheid hoger wordt. Dit betekent ook dat ze minder last krijgen van schimmels en ongedierte die de planten aantasten. Vandaar dat deze soort zo beroemd is bij kwekers die in het Noordelijk Halfrond wonen in een klimaat dat niet echt warm en droog te noemen is.

Bloeiperiode en opbrengst van de Sweet Skunk F1 Fast Version

Met een bloeiperiode van 6 tot 7 weken kan deze soort de competitie aan met een autoflower. Buiten, bij niet al te slechte weersomstandigheden, kun je de bloemen al gaan oogsten rond eind augustus tot begin september. Schrik niet als je merkt dat de weegschaal 350 tot 600 gr/plant aangeeft want dit is niet uitzonderlijk. Binnen kun je met een 12/12 lichtregime, doorlopend kweken en dat geeft alleen maar voordelen. De oogst die je binnen mag verwachten is 400 tot 550 gr/m² en dat is een heel mooi gewicht.

Smaak en geur van de Sweet Skunk F1 Fast Version

Van een Skunk nakomeling kun je alleen verwachten dat de geuren en smaken ook die richting uit gaan. Een heerlijke authentieke Skunk geur, vermengd met zoetigheid en een rijk kruidenboeket zullen de kamer vullen als je een jointje aansteekt.

Effecten en eigenschappen

De Skunk genen van deze soort zijn dominant wat het effect betreft. Met 18 tot 23% aan THC is het geen dame om lichtzinnig mee om te gaan maar het is een kwestie van goed doseren. Ben je niet gewend aan een hoog THC percentage, dan neem je er beter niet teveel van en bouw je langzaam op. Een ideale soort om lekker mee te chillen want ze zal je volledig ontspannen terwijl je creatieve geest overuren draait. Ga lekker op de bank liggen met je jointje of je vaporizer en geniet van de scheppende vindingrijkheid die je gedachten voortbrengen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

1%

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

400 – 600 g/plant

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 35% Indica 65%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Skunk, Specerijen, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Skunk F1 Fast Version” te beoordelen