Sweet Cheese F1 Fast Version

18.9031.50

De Sweet Cheese F1 Fast Version is een unieke plant die in no time groeit, verdient echt een plekje in je tuin of je kweekruimte. Sweet Cheese F1 Fast Version cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Een snelle dame met een heerlijke kaassmaak die je een fijn gevoel geeft, die laat je echt niet links liggen. Sweet Cheese F1 Fast Version, die reeds een derde generatie is van Sweet Cheese en Sweet Cheese auto, is een soortje dat aan die eigenschappen voldoet.

Groei en eigenschappen

Deze prachtige soort met 60% sativa in de genen heeft alle goede eigenschappen van de Sweet Cheese elite kloon die de veredelaars van Sweet Seeds gebruikte om deze soort te creëren. Ondanks het feit dat deze kloon samengesmolten werd met de auto-genetica van Sweet Cheese Auto, is het resultaat een fotoperiode-afhankelijke soort geworden. Je moet dus spelen met de lichttoevoer om haar in bloei te zetten. De F1-genen zorgen ervoor dat deze dame een pak sneller is en dat ze identiek is aan het origineel. Haar groei zal je verrassen maar niet enkel dat. De Sweet Cheese F1 Fast Version heeft ook ontelbare toppen die vol met glinsterende trichomen staan en heel je ruimte vullen.

Bloei van de Sweet Cheese F1 Fast Version

Vanaf het moment dat je planten gaan bloeien ga je haar sterke kaasgeur ruiken, een geur die alles zal overheersen. Zorg er dus zeker voor dat je, in je kweekruimte, een goede installatie hebt om de geur te neutraliseren en dat je, indien je planten in je tuin staan, je ze zo zet dat de buren er geen geurhinder van ondervinden. Acht weken nadat de plant ging bloeien, zul je merken dat ze overvol zit met grote vette toppen. Binnen weegt de oogst ongeveer 400 tot 600g/m², al naargelang de kweekmethode die je gebruikte. Buiten, in volle grond, is het niet uitzonderlijk dat je in september 800g gr/per plant kunt oogsten.

Smaak van de Sweet Cheese F1 Fast Version

De sterke geur en smaak van deze delicatesse is wat haar karakter en aanzien maakt. Ze zal je mond en je neus verwennen met smaken en geuren die je aarde, zoet en vleugjes peper laten proeven en ruiken. Echt een heerlijke soort om rustig van te genieten.

Effecten en gevoel

Met 18-20% aan THC zorgt Sweet Cheese F1 Fast version ervoor dat je een stone gaat ervaren die zowel ontspannend als opwekkend is. Zowel haar Sativa genen (60%) als de ondertonen van peper maken dat deze wietsoort je niet aan de bank gekluisterd houdt. Je zult voelen dat je, bij elk hijsje dat je neemt, ontspant maar tegelijkertijd alert blijft.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

0,4%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

400-800 g/plant

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Sweet Cheese

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Ontspannend, Psycho actief

Smaak: No selection

Kaas, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Cheese F1 Fast Version” te beoordelen