Bruce Banner Auto

30.0050.00

Bruce Banner Auto werd ontwikkeld in Colorado om cannabisliefhebbers over de hele wereld te plezieren. Na het kruisen van een elite Bruce Banner kloon met een perfecte Gorilla Girl XL Auto, werd deze soort ontwikkeld door de veredelaars van Sweet Seeds. Koop nu je Bruce Banner cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

De Bruce Banner autoflowering soort is reeds een 7e generatie en is een autoflowering versie van een van de beroemdste “Super Strong”-soorten van de westkust van de VS.

Het groeien van Bruce Banner Auto zaden

Bruce Banner Auto groeit struikvormig en ontwikkelt ontelbare fijne bladeren die relatief groot worden. De hoofdcola kan wel 150 cm hoog worden, wat deze dame niet echt geschikt maakt voor guerrillakweek. Zet je de plantjes in een kweekruimte dan moet je vooral genoeg plaats voorzien omdat ze echt veel plaats nodig hebben. Ze zijn heel geschikt voor het gebruiken met de SCROG techniek omdat ze heel bossig zijn. Zo geef je schimmels minder kans om te ontwikkelen.

Bloeitijd van Bruce Banner Auto zaadjes

Bij binnenteelt kun je je verwachten aan zo’n 400 tot 500 gr/m2 en een productie van trichomen om u tegen te zeggen. Ze zullen de knoppen en de plant volledig bedekken, wat deze prachtige hybride die Sativa-dominant is, tussen 18 en 25% THC geeft na 10 tot 11 weken groeien, van zaadje tot oogst. Buiten zal Bruce Banner Auto je ongeveer 50 tot 150 gr/plant schenken, wat ook niet onaardig is.

Smaak van Bruce Banner Auto

Het complexe terpenenprofiel lijkt misschien eenvoudig maar als je de toppen gaat vermalen en de eerste trek neemt zullen verschillende smaken je smaakpapillen strelen. Wat het eerste opvalt is haar zoete smaak met een beetje gas en een ondertoon van citrus, aarde en zoete bessen.

Effecten van Bruce Banner Auto

Deze soort is prima geschikt voor mensen die reeds eerder wiet rookten, omwille van haar hoge THC gehalte. Ze maakt je hoofd helder en geeft je instant een vrolijk gevoel. Dit maakt deze dame uiterst geschikt voor mensen die makkelijk aan het piekeren slaan of te kampen hebben met angst, stress of pijn. Ze zorgt voor urenlange ontspanning en geeft je een creatieve boost.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18-21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 36,3%, Indica 63,5%, Ruderalis 0,2%

Effect: No selection

Blij, Creatief

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Diesel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bruce Banner Auto” te beoordelen