China Yunnan  

35.0065.00

Ontdek eenvoud in het kweken met Ace Seeds’ China Yunnan, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Van zaadjes tot toppen in slechts 8-9 weken, het is een plezier voor alle kwekers. Bekijk de visuele magie zich ontvouwen tijdens de snelle bloeiperiode, die zowel overvloed als schoonheid biedt. Geniet van een unieke smaakreis met zoete, zure en een vleugje Chinese feestvibes. Met 80% sativa en 20% indica biedt China Yunnan een gebalanceerde high voor zowel verheffing als rust. Verrijk moeiteloos je cannabiservaring met China Yunnan, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Ontdek de teelt van China Yunnan, een reis van zaad tot top onthuld in 8-9 weken!

Verken de wonderen van Ace Seeds’ China Yunnan, nu te vinden in het assortiment van Holland’s High! Het kweken van deze bijzondere soort is een fluitje van een cent, aangezien het zich in slechts 8-9 weken ontwikkelt van zaadjes tot toppen. Of je nu een enthousiaste tuinier bent of een beginnende kweker, de groeireis van China Yunnan is toegankelijk en belooft een heerlijke opbrengst van eersteklas cannabis. Duik in de vreugde van het koesteren van een plant die efficiënt volwassen wordt en zorg voor een bevredigende teeltervaring voor iedereen.

Bloeiende Elegantie: Een Visuele Symfonie in 8-9 Weken Bloei!

Aanschouw het visuele meesterwerk dat China Yunnan is wanneer het de bloeifase ingaat, en ontvouw tot een stralende weergave van kleuren en aroma’s. Met een bloeiperiode van 8-9 weken ontwikkelen de toppen van China Yunnan zich tot een adembenemend schouwspel. Versierd met trichomen en een weelderig uiterlijk tonen de bloemen niet alleen kwantiteit, maar ook esthetische aantrekkingskracht. Dompel jezelf onder in de schoonheid van China Yunnan’s uitgebreide bloeiperiode, die een cannabiservaring belooft die even visueel verbluffend is als overvloedig.

Een Culinaire Verwennerij voor Je Zintuigen met het Unieke Smaakpalet van China Yunnan

Verwen je zintuigen met het unieke smaak- en geurprofiel van China Yunnan, een culinaire reis die zoete en zure tonen combineert, vergelijkbaar met het aromatische mengsel dat je in een Chinees restaurant vindt. Het tweede profiel introduceert donkere, organische tonen met hints van wierook en hasj. Deze terpenenrijke ervaring plaatst China Yunnan in een klasse apart, met een divers en complex smaakprofiel dat het onderscheidt van het alledaagse. Dompel jezelf onder in de rijke aroma’s en maak van elke sessie met China Yunnan een feest voor de zintuigen.

China Yunnan’s 80% Sativa Kenmerken met een Vleugje Indica Rust!

Ervaar de buitengewone effecten van China Yunnan, een zorgvuldig samengestelde soort met een samenstelling van 80% sativa en 20% indica. Deze goed uitgebalanceerde verhouding zorgt voor een high die zowel opwekkend als rustgevend is, waardoor China Yunnan een ideale keuze is voor degenen die een cerebrale reis met een vleugje fysieke ontspanning zoeken. Of je nu op zoek bent naar creatieve inspiratie of serene momenten, China Yunnan belooft een veelzijdige en plezierige rooksessie. Verrijk je cannabisreis met China Yunnan. Nu beschikbaar voor verkenning bij Holland’s High!

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Regulier

THC: No selection

17%

CBD: No selection

0,8%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

3e generatie Indica-dominante lijn uit Yunnan, een provincie in het zuidoosten van China aan de grens met Myanmar, Laos en Vietnam.

Indica/Sativa: No selection

Sativa 20% Indica 80%

Effect: No selection

Ontspannend, Geluk, Plezant, Warm

Smaak: No selection

Bloemig, Creme, Zoet en Zuur, Houtachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “China Yunnan  ” te beoordelen