Nepal Jam

15.0065.00

Ontmoet Nepal Jam, jouw favoriete soort van Ace Seeds. Vanaf de kleine zaadjes tot geweldige toppen duurt deze gave reis ongeveer 8-9 weken. Of je nu een pro bent of net begint, Nepal Jam kweken is als een stukje van de Himalaya in je eigen ruimte hebben. Stel je voor dat je geniet van een zoete bloemige, romige en gekarameliseerde symfonie, met een vleugje honing. En met een mix van 60% sativa en 40% indica, maak je klaar voor een perfecte balans tussen ontspanning en vrolijkheid. Doe mee met het groene plezier met Nepal Jam, bestel jouw zaadjes bij Holland’s High!

Groei en Kenmerken van Nepal Jam, Een Groen Avontuur

Ga op een groen avontuur met Nepal Jam, een voortreffelijke soort van Ace Seeds. Aanschouw de groei en kenmerken terwijl kleine zaadjes zich ontwikkelen tot prachtige toppen over een heerlijke periode, meestal 8-9 weken. De teelt van Nepal Jam is een lonende ervaring voor zowel ervaren kwekers als beginners, en voegt een vleugje Himalaya toe aan jouw cannabiscollectie. Kweek deze soort voor een levendige en unieke toevoeging aan jouw groene avonturen.

Een Bloemenpracht en de Bloei en Uiterlijk van Nepal Jam

Stap in een bloemenpracht met Nepal Jam, een botanische schat nu te vinden bij Holland’s High. Tijdens haar bloeiperiode van 8-9 weken transformeert de plant in een visueel genot, met delicate bloemen en weelderige toppen. Als de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het succesvolle kweken van deze buitengewone soort markeert. Nepal Jam voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan jouw tuin, maar introduceert ook de essentie van de Himalaya met haar unieke uiterlijk en levendige toppen.

Een Zoete Symfonie met de Smaak en Geur van Nepal Jam

Verwen je zintuigen in een zoete symfonie met de smaak en geur van Nepal Jam. Stel je een verleidelijke mix voor van zoetheid, bloemigheid, romigheid en gekarameliseerd lekkers, met subtiele hints van honing die een zintuiglijke reis creëren die zowel heerlijk als verleidelijk is. De ingewikkelde mix van smaken en geuren voegt een extra laag verfijning toe aan Nepal Jam, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

Gebalanceerde Extase bij het Roken van Nepal Jam van Ace Seeds

Ervaar de gebalanceerde extase van Nepal Jam, een heerlijke mix met een samenstelling van 60% sativa en 40% indica. Met een goed gebalanceerde invloed levert deze soort een afgeronde ervaring, waarbij je geniet van de opbeurende en creatieve high kenmerkend voor sativa, gecombineerd met de ontspannende effecten typerend voor indica’s. Het roken van Nepal Jam is als het vinden van het perfecte evenwicht, en biedt een afgeronde en plezierige ervaring. Omarm de zalige effecten van deze unieke soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd, Regulier

THC: No selection

14%

CBD: No selection

0 – 0.5 %

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Nepalese/Jamaica '85 x Nepalese

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

vrolijk, Warm

Smaak: No selection

Bloemig, Creme, Honing, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nepal Jam” te beoordelen