Malawi x PCK  

15.0065.00

Say hi to Malawi x PCK, jouw relaxte metgezel van Ace Seeds, nu gezellig aanwezig bij Holland’s High speciaal voor jou. Van kleine zaadjes tot coole toppen duurt het ongeveer 9-11 weken voor deze relaxte reis. Of je nu een professional bent of net begint, Malawi x PCK kweken is als het hebben van een levendige tuin in je eigen ruimte. Stel je voor dat je geniet van een explosie van smaken zoals bosvruchten, bubblegum en een vleugje gefermenteerde citroen. En met een mix van 60% sativa en 40% indica, maak je klaar voor een perfect gebalanceerde high. Doe mee met het groene plezier met Malawi x PCK, bestel nu jouw zaden bij de Holland’s High webshop!

A Green Symphony of Growth and Characteristics with Malawi x PCK

Stap in een groene symfonie met Malawi x PCK, een buitengewone wietsoort van Ace Seeds. Bekijk hoe de groei en kenmerken zich ontvouwen van kleine zaadjes tot weelderige toppen, een betoverende reis die 9-11 weken beslaat. De unieke fusie van Malawi en PCK genetica toont het vakmanschap van Ace Seeds en biedt een boeiende ervaring voor kwekers van alle niveaus. Het kweken van deze soort is als het koesteren van een harmonieuze botanische mix, waarbij het beste van twee werelden aan je cannabiscollectie wordt toegevoegd.

Bloei en Uiterlijk van Malawi x PCK, een Florale Elegantie

Stap in een wereld van florale elegantie met Malawi x PCK, een botanisch meesterwerk. Tijdens haar bloeiperiode van 9-11 weken transformeert de plant in een visueel genot van delicate bloemen en levendige toppen, waarbij de essentie van zowel Malawi als PCK-regio’s wordt vastgelegd. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk. Malawi x PCK voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook een vleugje verfijning met haar unieke uiterlijk en kleurrijke toppen.

Een Uitbarsting van Smaak met de Smaak en Geur van Malawi x PCK

Verwen je zintuigen met een uitbarsting van smaken met de smaak en geur van Malawi x PCK. Stel je de heerlijke combinatie van bosvruchten en bubblegum voor, met een krachtige achtergrond van gefermenteerde citroen, waardoor een zintuiglijke reis ontstaat die zowel bevredigend als uniek is. De ingewikkelde mix van smaken en geuren voegt een extra laag verfijning toe aan Malawi x PCK, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een gevarieerde en verkwikkende cannabiservaring.

Evenwichtige Gelukzaligheid bij het Roken van Malawi x PCK

Ervaar de evenwichtige gelukzaligheid van Malawi x PCK, een heerlijke mix met een samenstelling van 60% sativa en 40% indica, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. Met een goed uitgebalanceerde invloed levert deze soort een afgeronde ervaring, waarbij je geniet van de opwekkende en creatieve high kenmerkend voor sativa, gecombineerd met de ontspannende effecten die typisch zijn voor indica. Het roken van Malawi x PCK is als het vinden van het perfecte evenwicht, wat een uitgebalanceerde en plezierige ervaring biedt. Omarm de zalige effecten van deze unieke soort!

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

Smaak: No selection

Citroen, Fruitig, Kauwgom

THC: No selection

19%

CBD: No selection

0.05%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Old Malawi killer sativa x Purple Pakistan Chitral Kush indica

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Krachtig, Langdurig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Malawi x PCK  ” te beoordelen