Haze x Kali China

15.0065.00

Klaar voor ontspanning? Ontdek Ethiopia x Malawi, de geweldige soort die op je wacht bij Holland’s High. Het begint als kleine zaadjes en groeit uit tot coole toppen in ongeveer 12-14 weken. Of je nu een professional bent of net begint, deze soort brengt een vleugje Afrika naar jouw chill-ruimte. Stel je dit voor: wierook, hasj en oude houttonen met hints van tropisch fruit en fijne rode wijn. Bovendien is het 80% goede vibes en 20% chill, waardoor het een perfecte mix is voor alle ontspanningszoekers daar. Duik in het groene plezier met Ethiopia x Malawi, alleen bij Holland’s High!

Ontgrendel de reis en ontdek de Groei en Kenmerken van deze dame

Ga op een cannabisavontuur met Ethiopia x Malawi, een buitengewone soort van Ace Seeds, nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze opmerkelijke reis begint met kleine zaadjes en groeit uit tot levendige toppen in naar schatting 12-14 weken. Of je nu een ervaren kweker bent of nieuw bent in de groene scene, het kweken van Ethiopia x Malawi belooft een lonende ervaring. Duik in de wereld van unieke genetica en zie de magie terwijl jouw tuin verandert in een oase voor deze buitengewone soort.

Natuurlijke Kunst met de Bloei en Verschijning van Ethiopia x Malawi

Dompel jezelf onder in de natuurlijke kunst met Ethiopia x Malawi, een fascinerende soort te bewonderen bij Holland’s High. Bekijk hoe de plant transformeert in een visueel meesterwerk tijdens zijn bloeiperiode van 12-14 weken, versierd met betoverende bloemen en prachtige toppen. Naarmate de oogsttijd nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, waarmee het hoogtepunt van een succesvolle teeltreis wordt gemarkeerd. Ethiopia x Malawi voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin; het vangt de essentie van diverse Afrikaanse landschappen met zijn kenmerkende verschijning en levendige bloemen.

Een Symfonie van Geuren met de Smaak en Geur van Ethiopia x Malawi

Verwen je zintuigen in een symfonie van geuren met de smaak en het aroma van Ethiopia x Malawi. Stel je een heerlijke mix voor van wierook, hasj en oud hout, met hints variërend van tropisch fruit tot nuances van fijne rode wijn. De unieke combinatie creëert een zintuiglijke ervaring die even verfijnd is als uitnodigend. Ethiopia x Malawi belooft een smaakprofiel dat opvalt en is een must-try voor degenen die een diverse en verkwikkende cannabiservaring zoeken.

Rookeffecten van Ethiopia x Malawi, Een Sativa-harmonie

Ervaar sativa-harmonie met Ethiopia x Malawi, een soort die pronkt met een krachtige 80% sativa samenstelling. Verhef je zintuigen met de opwekkende effecten van deze soort, die een perfecte balans biedt tussen ontspanning en euforie. De aanwezigheid van 20% indica voegt een vleugje rustgevende kalmte toe aan de algehele ervaring. Of je nu een dagavonturier of een avondontspanner bent, Ethiopia x Malawi belooft een harmonieuze en opbeurende high en spreekt een breed scala aan cannabisliefhebbers aan.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0.07 %

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

12-14 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Haze #23 x Kali China elite (F4)

Indica/Sativa: No selection

80 % Sativa / 20 % Indica

Effect: No selection

psychedelisch, Haze Achtig, Introspectief

Smaak: No selection

Tropisch, Houtachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haze x Kali China” te beoordelen