Guawi

15.0065.00

Ga op een zintuiglijke reis met Guawi van Ace Seeds. Kweek met gemak terwijl Guawi zich ontwikkelt van zaad tot top in slechts 11-12 weken, en biedt een visueel verbluffende en overvloedige oogst. Verwen je zintuigen met zijn verleidelijke mix van kruidige en houtachtige tonen, in harmonie met fruitige noten van mango, perzik en aardbei. Met een 85% sativa kracht en een vleugje indica ontspanning, zorgt Guawi voor een zalige en veelzijdige high voor enthousiastelingen van alle niveaus. Verhoog je cannabisreis met de toegankelijke charme van Guawi, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Ontdek de pracht van Guawi’s Groei een reis van Zaad tot top in 11-12 Weken!

Ga op een kweekavontuur met Ace Seeds’ Guawi, nu trots gepresenteerd bij Holland’s High! Deze opmerkelijke soort neemt je mee op een fascinerende reis, waarbij het transformeert van zaadjes tot toppen in een geduldige periode van 11-12 weken. Of je nu een ervaren kweker bent of een nieuwsgierige beginner, het groeiproces van Guawi is gebruiksvriendelijk en lonend, met de belofte van een oogst van robuuste en hoogwaardige cannabis. Omarm de vreugde van het verzorgen van een plant die efficiënt uitgroeit tot een cannabis meesterwerk.

Bloeiende Schoonheid, Een Visueel Feest in 11-12 Weken van Bloei!

Aanschouw de visuele symfonie van Guawi wanneer het de bloeifase ingaat, met een betoverende vertoning van kleuren en trichomen. Met een bloeitijd van 11-12 weken ontwikkelen de toppen van Guawi zich tot een prachtig schouwspel. De bloemen pronken met ingewikkelde details, waardoor een weelderige uitstraling ontstaat die een visueel verbluffende oogst belooft. Voor degenen die zowel kwantiteit als esthetische aantrekkingskracht zoeken, zorgt de langdurige bloeiperiode van Guawi voor een cannabiservaring die even mooi als overvloedig is.

Proef de Harmonie met Smaaktonen zoals Kruiden, Hout, Mango, Perzik en Aardbei!

Verwen je smaakpapillen met het verleidelijke smaak en geurprofiel van Guawi. In eerste instantie ervaar je de kracht van kruidige en houtachtige tonen, die een robuuste basis creëren. Deze smaakreis evolueert vervolgens tot een harmonieuze balans, waarbij fruitige ondertonen van mango, perzik en aardbei worden geïntroduceerd. Het terpenenprofiel van Guawi is een zintuiglijke verrukking, en biedt een unieke en complexe smaakervaring die het onderscheidt van het alledaagse. Laat je onderdompelen in de rijke smaken van Guawi, een voortreffelijke blend die diverse smaakpapillen aanspreekt.

De Guawi High 85% Sativa Geluk met een Vleugje Indica Ontspanning!

Ervaar de buitengewone effecten van Guawi, een nauwgezet samengestelde soort met een samenstelling van 85% sativa en 15% indica. Deze goed uitgebalanceerde verhouding levert een high op die zowel opbeurend als ontspannend is, waardoor Guawi een ideale keuze is voor degenen die streven naar een euforische en zalige ervaring. Of je nu op zoek bent naar creatieve inspiratie of rustige momenten, Guawi zorgt voor een veelzijdige en plezierige rooksessie. Verhef je cannabisreis met Guawi, nu beschikbaar voor verkenning bij Holland’s High!

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd, Regulier

THC: No selection

23%

CBD: No selection

0.05%

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

10 – 12 weken

Genetische achtergrond: No selection

Old Malawi Killer x Tikal

Indica/Sativa: No selection

85 % Sativa / 15 % Indica

Effect: No selection

Langdurig, Psycho actief

Smaak: No selection

Aardbei, Fruitig, Mango, Perzik, Pittig, Houtachtig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guawi” te beoordelen