Super Malawi Haze

15.0065.00

Maak kennis met je nieuwe vriend, Super Malawi Haze, de geweldige wietsoort van Ace Seeds, die nu te vinden is bij Holland’s High speciaal voor jou. Van kleine zaadjes tot prachtige toppen duurt het ongeveer 11-16 weken om uit te groeien tot een superster in de tuin. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, Super Malawi Haze is de perfecte keuze. Stel je voor dat je geniet van zoete en bloemige vibes met een vleugje Centraal-Amerikaanse sativa en houtachtige tonen van pure Haze. Het is als een feestje voor je zintuigen! Bovendien is het 90% sativa, wat je alle goede vibes bezorgt voor een vrolijke en creatieve ervaring. Duik in de vreugde van Super Malawi Haze, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High!

Natuur’s Beste met Groei en Kenmerken van Super Malawi Haze

Maak een reis naar teeltextase met de Super Malawi Haze strain van Ace Seeds, met trots verkrijgbaar bij Holland’s High. Van kleine zaadjes tot weelderige toppen, duurt het ongeveer 11-16 weken voordat deze buitengewone soort zijn volledige potentieel bereikt. Met uitgesproken groeikenmerken en een ingewikkeld ontwikkelingsproces is Super Malawi Haze een ideale keuze voor zowel ervaren kwekers als beginners in de cannabisteelt. Verheug je op het genot van het zien bloeien van je tuin terwijl deze soort verandert van bescheiden zaadjes in prachtige toppen.

Een Visuele Symfonie met de Bloei en Uiterlijk van Super Malawi Haze

Aanschouw het visuele spektakel dat Super Malawi Haze is, een cannabiswonder van Ace Seeds, tentoongesteld bij Holland’s High. Gedurende zijn bloeiperiode van 11-16 weken transformeert de plant in een verbluffende vertoning van delicate bloemen en weelderige toppen. De ingewikkelde schoonheid van het bloeiproces creëert een boeiend schouwspel, waardoor Super Malawi Haze een waar kunstwerk wordt in je tuin. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het succesvolle hoogtepunt markeert van het kweken van deze uitzonderlijke soort.

Zintuiglijk Genot met de Smaak en Geur van Super Malawi Haze

Verwen je zintuigen in een symfonie van heerlijke smaken en geuren met Super Malawi Haze. Deze soort biedt zoete en bloemige terpenen die doen denken aan Centraal-Amerikaanse sativa, aangevuld met wierookachtige en houtachtige tonen van pure Haze. Stel je de voortreffelijke smaak voor die danst op je gehemelte, waardoor een zintuiglijke ervaring ontstaat die zowel bevredigend als uniek is. De gecompliceerde mix van smaken en geuren voegt een extra laag van verfijning toe aan Super Malawi Haze, waardoor het een must-try is voor wie een verheven cannabiservaring zoekt.

Verhef je Geest bij het Roken van Super Malawi Haze

Ervaar de opbeurende effecten van Super Malawi Haze, een krachtige soort met 90% sativa en 10% indica samenstelling. De dominantie van sativa levert een energieke en opwekkende ervaring op, perfect voor wie creativiteit, focus en een positieve stemming zoekt. Het roken van Super Malawi Haze is als het ontsluiten van een golf van inspiratie, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks genot. Verhef je geest met de ongeëvenaarde effecten van deze sativa-dominante soort, verkrijgbaar bij Holland’s High.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

,

THC: No selection

28%

CBD: No selection

0.15 %

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

11-16 weken

Genetische achtergrond: No selection

Early 90s Nevil's Haze x Malawi Killer

Indica/Sativa: No selection

Sativa 90% – Indica 10%

Effect: No selection

Creatief, Energie, Cerebraal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Malawi Haze” te beoordelen