Bangi Haze  

35.0065.00

Het kweken van deze soort is een plezier, met een reis van zaadjes naar toppen die zich moeiteloos ontvouwt. In slechts 9-10 weken zie je de prachtige bloei van levendige bloemen, met een smaakvolle symfonie van bloemige, citroenachtige, muskusachtige en zoete aroma’s. Met een gebalanceerde samenstelling van 70% sativa en 30% indica belooft Bangi Haze een veelzijdige en evenwichtige high, waardoor het een topkeuze is voor cannabisliefhebbers. Verrijk je reis met de betoverende aantrekkingskracht van Bangi Haze, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Kweek Bangi Haze, een Reis van Zaadjes naar prachtige Toppen!

Begin een naadloze kweekreis met Ace Seeds’ Bangi Haze, verkrijgbaar bij Holland’s High! Het kweken van deze buitengewone soort onthult een betoverende reis, die zich efficiënt ontvouwt van zaadjes tot toppen. Binnen een redelijke periode toont Bangi Haze krachtige groei en kenmerkende eigenschappen, waardoor het een ideale keuze is voor kwekers van alle niveaus. Verheug je in de vreugde van het koesteren van een soort die niet alleen een overvloedige oogst belooft, maar ook een eersteklas cannabiservaring.

Bloeiende Schoonheid 9-10 Weken tot Oogst en Levendige Bloemen!

Verlies jezelf in het visuele meesterwerk dat Bangi Haze is wanneer het de bloeifase ingaat, met een oogst beloofd binnen 9-10 weken. De bloemen zijn een symfonie van kleuren en harsachtige pracht, een waar feest voor de ogen. Bangi Haze pronkt niet alleen met een snelle bloeiperiode, maar levert ook een indrukwekkende oogst op, waardoor het een favoriet is bij cannabisliefhebbers die zowel efficiëntie als visuele aantrekkingskracht zoeken. Ervaar de schoonheid van de bloeifase, waar elke bloem een getuigenis wordt van de kracht en aantrekkingskracht van Bangi Haze.

Smaakvolle Symfonie met de Bloemige, Citroenachtige, Muskusachtige Aroma’s van Bangi Haze!

Dompel je zintuigen onder in het heerlijke smaak en geurprofiel van Bangi Haze, een symfonie van bloemige tonen, pittige citroen, muskusachtige ondertonen en een vleugje zoetheid. Deze aromatische reis is een zintuiglijke verrukking en creëert een smaakprofiel dat zowel divers als verkwikkend is. Elke trek biedt een explosie van frisheid, waarbij de bloemige en citrusachtige tonen perfect samengaan met de muskusachtige en zoete ondertonen. Verrijk je rookervaring met de rijke en complexe terpenencompositie die Bangi Haze definieert, en biedt een smaakavontuur dat het gehemelte boeit.

70% Sativa Verheffing, 30% Indica Ontspanning met Bangi Haze!

Ervaar de harmonieuze effecten van Bangi Haze, een goed uitgebalanceerde soort met 70% sativa en 30% indica. Deze doordachte samenstelling zorgt voor een high die zowel opbeurend als ontspannend is, waardoor Bangi Haze een ideale keuze is voor liefhebbers die een veelzijdige en plezierige rooksessie zoeken. Of je nu een creatieve vonk wilt of rustige momenten, Bangi Haze belooft een evenwichtige cannabiservaring. Verhef je reis moeiteloos met de gebalanceerde effecten van deze uitzonderlijke soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Regulier

THC: No selection

20%

CBD: No selection

0%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

F8 stabilized Congolese/Nepalese hybrid

Indica/Sativa: No selection

Sativa 70% Indica 30%

Effect: No selection

Actief, Opbeurend, psychoactief

Smaak: No selection

Bloemig, Citroen, muskusachtig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bangi Haze  ” te beoordelen