Purple Satellite  

50.00

Zeg hallo tegen Purple Satellite, jouw kleurrijke metgezel van Ace Seeds. Van kleine zaadjes tot prachtige toppen duurt het slechts ongeveer 9-10 weken voor Purple Satellite om te bloeien tot een tuinjuweel. Of je nu nieuw bent in het kweken of een professional, het telen van deze soort is een vreugdevolle ervaring. Stel je voor dat je geniet van een zachte smaak met hints van dennen, ceder, hasj en een vleugje bessensiroop. Plus, met 100% sativa, maak je klaar voor een stemming-verhogende reis. Duik in de wereld van kleuren met Purple Satellite, nu verkrijgbaar bij Holland’s High!

Een Symfonie van Groei met Purple Satellite van Ace Seeds

Maak een botanische reis met Purple Satellite, een betoverende wietsoort. Van de kleine zaadjes tot de weelderige toppen bloeit deze soort op in volle glorie in een relatief korte tijd, ongeveer 9-10 weken. Met kenmerkende eigenschappen en een groeipatroon dat de expertise van Ace Seeds weerspiegelt, is het kweken van Purple Satellite een vreugde voor zowel ervaren als beginnende kwekers. Stel je voor hoe je tuin transformeert terwijl deze soort evolueert van zaadjes tot levendige toppen, een heerlijke toevoeging aan je wietverzameling.

Een Visueel Spektakel met Purple Satellite

Stap in een visueel spektakel met Purple Satellite, een botanisch meesterwerk. Tijdens de bloeiperiode van 9-10 weken transformeert de plant tot een betoverende vertoning van delicate bloemen en weelderige toppen, de toeschouwers boeiend met zijn esthetische aantrekkingskracht. Naarmate de oogst nadert, wordt de belofte van een overvloedige opbrengst duidelijk, wat het succesvolle kweken van deze buitengewone soort markeert. Purple Satellite voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe aan je tuin, maar brengt ook een vleugje verfijning met zijn unieke uiterlijk en levendige toppen.

Zachte Sensaties met de Smaak en Geur van Purple Satellite

Verwen je zintuigen in een symfonie van zachte sensaties met Purple Satellite. De smaak is een buitengewone ervaring, uiterst zacht met subtiele tonen van dennen, ceder, hasj en een vleugje bessensiroop. Stel je de fluweelzachte smaak voor die danst op je gehemelte, waardoor een zintuiglijke reis ontstaat die zowel bevredigend als uniek is. De verfijnde mix van smaken voegt een extra laag van intrige toe aan Purple Satellite, waardoor het een must-try is voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde en verkwikkende wietervaring.

Verhef je stemming bij het Roken van Purple Satellite

Ervaar de opbeurende effecten van Purple Satellite, een sativa krachtpatser met een 100% sativa samenstelling, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. Zonder invloed van indica biedt deze soort een pure sativa ervaring, waardoor je de opwekkende en creatieve high krijgt die kenmerkend is voor de beste sativa soorten. Het roken van Purple Satellite is als het ontsluiten van een golf van inspiratie, waardoor het een ideale keuze is voor genot overdag. Verhef je stemming en omarm de heldere effecten van deze sativa-dominante soort.

Extra informatie

Zaden: No selection

5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Regulier

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

1979 Oaxacan gold purple IBL x Nepalese Sativa

Indica/Sativa: No selection

100 % Sativa

Effect: No selection

Blij, Motiverend, Sociaal, Warm

Smaak: No selection

Dennen, Kersen, Bessen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Satellite  ” te beoordelen