Violeta  

15.0065.00

Maak je klaar voor een fantastische reis met Violeta, een geweldige wietsoort van Ace Seeds, verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze bijzondere plant groeit van kleine zaadjes tot prachtige knoppen in slechts 8-9 weken, waardoor het perfect is voor iedereen, of je nu nieuw bent in het kweken of een doorgewinterde professional. Ervaar de levendige kleuren van de natuur en de unieke eigenschappen van Violeta, en breng vreugde in je cannabisreis. Laten we samen de wereld van Violeta ontdekken bij Holland’s High!

Groei en Kenmerken van Violeta

Ga op ontdekkingsreis van groei en ontdekking met Violeta, een buitengewone gefeminiseerde soort van Ace Seeds verkrijgbaar bij Holland’s High. Van kleine zaadjes tot weelderige knoppen, bloeit Violeta in ongeveer 8-9 weken, waarbij unieke kenmerken worden onthuld die het een must-have maken voor cannabisliefhebbers. Of je nu een beginnende kweker bent of doorgewinterd, het kweken van Violeta belooft een lonende ervaring met als hoogtepunt een overvloedige oogst van hoogwaardige toppen. Verken de wonderen van de natuur met deze levendige en veerkrachtige soort.

Een Symfonie in Bloei en het Uiterlijk en de Bloei van Violeta

Aanschouw de adembenemende schoonheid van Violeta Feminized, een botanisch meesterwerk van Ace Seeds nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Gedurende haar 8-9 weken durende bloeiperiode transformeert Violeta in een visueel genot, versierd met prachtige bloemen en dichte knoppen. Naarmate de oogsttijd nadert, toont de plant haar harsrijke rijkdom, wat wijst op een visueel verbluffende en krachtige opbrengst. Of je nu een ervaren kweker bent of een beginnende enthousiasteling, het uiterlijk van Violeta zal zeker boeien en een blijvende indruk achterlaten.

Balsamico Zaligheid, Smaak en Geur van Violeta Feminized van Ace Seeds

Verwen je zintuigen in de unieke smaak en geur van Violeta, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High. Deze gefeminiseerde soort biedt een interessante balsamico-geur, vergezeld van een heerlijke achtergrond van luchtverfrisser van bosvruchten. Stel je een symfonie van smaken voor die op je gehemelte danst, en zo een uitnodigende zintuiglijke ervaring creëert. De aromatische reis versterkt het algehele genot, waardoor Violeta een traktatie is voor degenen die op zoek zijn naar een onderscheidende en memorabele cannabiservaring.

Harmonie van Effecten bij het Roken van Violeta

Duik in de harmonieuze effecten van Violeta Feminized, een gebalanceerde soort met 40% sativa en 60% indica verkrijgbaar bij Holland’s High. Het roken van Violeta biedt een evenwichtige ervaring, met een heldere en opbeurende sativa-invloed die wordt aangevuld door de ontspannende en kalmerende indica-effecten. Deze unieke mix levert een harmonieuze en plezierige high op, waardoor Violeta de perfecte keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een gebalanceerde en veelzijdige cannabiservaring. Verhef je zintuigen met Violeta en ontdek de perfecte harmonie tussen sativa- en indica-eigenschappen.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

Gefeminiseerd, Regulier

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0.05%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Purple Malawi x Purple Pakistan Chitral Kush

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 40%

Effect: No selection

Gebalanceerd

Smaak: No selection

Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Violeta  ” te beoordelen