Bubba Kush

11.0071.50

Ontdek de aantrekkingskracht van Bubba Kush, een uitzonderlijke soort die het vakmanschap van Barney’s Farm belichaamt en nu verkrijgbaar is bij Holland’s High. Van groei tot bloei, smaak tot effect, Bubba Kush belooft een allesomvarende cannabiservaring die grenzen overstijgt. Verhoog je zintuigen en dompel jezelf vandaag nog onder in de wereld van Bubba Kush.


Maak je klaar voor een ontdekkingsreis in de betoverende wereld van cannabis met Bubba Kush, een buitengewone soort exclusief aangeboden door Barney’s Farm en nu verkrijgbaar bij Holland’s High. Van groei tot effecten, Bubba Kush biedt een zintuiglijke ervaring die perfect is voor zowel nieuwkomers als kenners. Stap binnen in een rijk waar smaken dansen, aroma’s betoveren en ontspanning heerst. Laat het verhaal van Bubba Kush zich ontvouwen en nodig je uit om de magie te verkennen die op je wacht.

Groei en Kenmerken

Laat jezelf onderdompelen in de rustgevende omhelzing van Bubba Kush. Deze soort, gecureerd door Barney’s Farm, kent een moeiteloze groeireis. Zie hoe Bubba Kush uitgroeit tot een compacte en stevige plant met brede donkere bladeren die wijzen op zijn Indica dominantie. Verwacht dat deze soort zijn volledige potentieel bereikt in ongeveer 8-9 weken bloeitijd. Door zijn beheersbare formaat is het een uitstekende optie voor binnenkweek, terwijl zijn robuuste genetica zorgen voor een bevredigende opbrengst van krachtige, met hars bedekte toppen.

Bloei en Uiterlijk

Ervaar de betoverende schoonheid van Bubba Kush als het de overgang maakt naar de bloeifase. Binnen een luttele 8-9 weken verschijnen delicate clusters van met trichomen bedekte toppen, omgeven door een fascinerende gloed. Deze toppen zijn een getuigenis van de Indica erfgoed van de soort, met een dichte en compacte structuur die beladen is met hars. De diepgroene bladeren contrasteren met de levendige oranje stampers, waardoor een hypnotiserende visuele symfonie ontstaat. Of het nu binnen of buiten wordt gekweekt, Bubba Kush transformeert tot een prachtig meesterwerk dat een waar genot is om te aanschouwen.

Smaak en Geur van Bubba Kush

Maak je klaar om je zintuigen te prikkelen met de voortreffelijke smaak en geur van Bubba Kush. Bij inhalatie ervaar je een rijke mix van aardse en zoete smaken, die doen denken aan gekruide chocolade en koffie. De complexiteit van deze smaaknoten wordt aangevuld door een betoverend geurprofiel. Aroma’s van zoete, hash-achtige ondertonen vermengen zich met hints van citrus en den, wat resulteert in een intrigerende en bevredigende olfactorische ervaring. Of je nu alleen van de smaken geniet of ze deelt met vrienden, Bubba Kush belooft een zintuiglijke ervaring die ongeëvenaard is.

Effecten bij het Roken van Bubba Kush

Ontspan en relax met de goed uitgebalanceerde effecten van Bubba Kush, zorgvuldig samengesteld met 30% Sativa en 70% Indica genetica. Ontsteek het moment terwijl de eerste euforie zachtjes je stemming verbetert, dankzij de invloed van Sativa. Na verloop van tijd neemt de Indica dominantie het over, je omhullend in een rustgevende deken van ontspanning die stress en spanning doet verdwijnen. Bubba Kush is je ticket naar een rustige gemoedstoestand, perfect om te ontspannen na een lange dag of inspiratie te vinden voor creatieve bezigheden. Verhoog je zintuigen en kalmeer je ziel met de harmonieuze mix van Sativa opwekking en Indica sereniteit die Bubba Kush bij elke sessie brengt.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

30%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

550-600 g/m²

Hoogte: No selection

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Afghan Kush Landrace x OG Kush

Effect: No selection

Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Zoet, Kruiden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubba Kush” te beoordelen