Blue Cheese Auto

11.0071.50

Als je fan bent van smaakvolle cannabis Indica soorten, moet je de klassieke Blue Cheese echt toch wel een keertje gerookt hebben. There’s a new kid in town en ze deelt de genetica van felbegeerde Blue Cheese. Blue Cheese auto is de automatisch bloeiende versie van Blue Cheese. Het is een makkelijke plant om te kweken en bloeit in zeer korte tijd. Het zal de kweker belonen met aanzienlijke opbrengsten van krachtige naar zoetigheid geurende en smakende toppen. Ze is ideaal voor elke kweker, of je nu ervaren bent of nieuw. Koop vandaag nog je zaden bij onze Hollands High Seedshop.

Als het gaat om het brengen van hulde aan de zeer geliefde en gewaardeerde Blue Cheese, hebben de veredelaars bij Barneys Farm het bij het rechte eind. Ze wilden de originele soort sneller oogstklaar maken en voegden er winterharde genetica aan toe. Ze namen Blue Cheese (Original Cheese en Blueberry) en voegden daar topkwaliteit ruderalis aan toe. Het product was een door Indica gedomineerde soort met een korte bloeiperiode en aangename aromaprofielen.

Groeifase van de Blue Cheese Auto

Dankzij de ruderalis-genetica is Blue Cheese Auto een snel bloeiende soort geworden die gemakkelijk te kweken is. Ze heeft geen nood aan specifieke lichtperiodes om haar teler te belonen, en ze heeft ook geen behoefte aan het wieden van de mannelijke planten omdat het zaad gefeminiseerd werd. Ze is een korte plant, waardoor ze ideaal is voor mensen met een beperkte groeiruimte.

Zet je je plantjes buiten in volle grond, dan zullen ze maximum één meter hoog worden en en opbrengst geven van ongeveer 50 tot 100 gram per plant. Hou je ze binnen in een kweekruimte dan worden ze iets kleiner, rond 80 cm, en kun je rekenen op een oogst van om en bij de 500 gram per vierkante meter.

Hoe Bloeit de Blue Cheese Auto?

Tijdens het groeien zal Blue Cheese Auto een korte en compacte structuur hebben. De plant zal krachtig groeien om tal van volledig geladen takken te vormen die barsten van stevige verrukkelijke cola’s. Deze zwaar harsachtige toppen geven een krachtige stoot aan al je zintuigen – precies zoals je zou verwachten van een nakomeling van Blue Cheese. Hiervoor zal deze dame 70 tot 75 dagen nodig hebben voor je de vette toppen kunt gaan oogsten.

Smaak en geur

Het plezier van Blue Cheese zit in haar geur- en smaakprofiel. Ze zal alle smaken van haar oudersoort leveren, waardoor je rookervaring iets vertrouwds zal hebben. Deze soort zal je trakteren op Cheese-tonen, geflankeerd door zoete hints van bessen en skunk.

Effecten na het roken

Blue Cheese Auto erft dezelfde effecten van haar oudersoorten. Als een Indica-dominante soort, zal ze een intense, lichamelijke high geven, aangevuld met een aangename bedwelmende high. Als je een paar trekjes neemt, komen de effecten naar je toe en geven een krachtige ontspanning. Uw spieren zullen ontspannen, waardoor u zich ter plaatse op uw gemak voelt. Je zoekt jezelf best een ​​comfortabel plekje voordat je samen met deze dame aan je rooksessie begint.

De lichamelijke high wordt gevolgd een aangename en ontspannende high die verandert in een ontspannen, vrolijke, cerebrale, vredige en rustgevende high. Je geest laat alle negatieve gedachten los terwijl je het gevoel hebt dat je de aarde loslaat op reis naar de spirituele wereld. Je creativiteit schiet omhoog en je focus wordt scherper. Deze soort is ideaal voor mensen die met stress te kampen hebben, omdat ze opbeurende stemmingen negatieve gedachten tegengaat. Gebruik het ’s avonds voor een rustig moment met jezelf om een ​​hectische dag af te sluiten.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14-16%

CBD: No selection

1,5-1,8%

Hoogte binnen: No selection

80 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Original Cheese x Oregon Blueberry Blend

Effect: No selection

Blij, Munchies, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Berries, Kaas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Cheese Auto” te beoordelen