Ice Cream Cake

14.0091.00

Bevredig je innerlijke zoetekauw en ontspan met Ice Cream Cake, een heerlijk verleidelijke soort met therapeutische voordelen. Bestel je zaden vandaag nog en geniet binnenkort van deze heerlijke dame! Koop Ice Cream Cake Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Ben je bereid om verleid te worden door de onweerstaanbare allure van Ice Cream Cake? Deze voortreffelijke cannabissoort is een verleidelijke mix van Wedding Cake en Gelato 33, waardoor het een prikkelende traktatie is voor al je zintuigen. Als een indica-dominante variëteit neemt Ice Cream Cake je mee naar een wereld van pure ontspanning en rust. Stel je voor dat je na een lange dag tot rust komt met het zoete, romige aroma van deze magnifieke soort. Het kweken van deze lekkere soort is bijna te gemakkelijk, met een zeer korte bloeiperiode. En de beloning voor je inspanningen? Die zijn gegarandeerd zeer behoorlijk, zowel wat gewicht als THC gehalte betreft.

Kenmerken van de Ice Cream Cake

De toppen van deze soort zijn eerder klein maar zeer compact. Ze kunnen verschillende tinten van groen en paars hebben met roest-oranje haartjes, bedekt met ijzige kristallen.

Bloeitijd en opbrengst

Met een ultra korte bloeiperiode van 55 tot 60 dagen is Ice Cream cake een snelle dame. Haar hoogte bij binnenteelt ligt tussen 0,9 m tot 1,20 m en buiten zal ze een hoogte halen van 1,5 m – 2 m. Een binnenopbrengst zal ongeveer 550g/m² bedragen en een buitenopbrengst van tot wel 1,5kg aan oogverblindende cannabis toppen is zeker geen uitzondering.

Smaak en geur van de Ice Cream Cake

Het terpenenprofiel van deze verleidelijke soort is een hemelse mix van limoneen, myrceen en caryofylleen, wat maakt dat de geur zoet, romig en aards is, met een vleugje vanille en een ondertoon van vers gezaagde dennen.

Effecten na het roken

Met een THC-gehalte van 20 tot 25%, kun je een krachtige en complexe high verwachten die je een gezegend gevoel geeft. Onze Ice Cream Cake-soort is niet alleen een mooi gezicht; ze wordt ook zeer gewaardeerd om haar therapeutische eigenschappen. Met haar limoneen- en myrceengehalte biedt deze verleidelijke soort een ontspannend en rustgevend effect die je geest en lichaam kan verlichten.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

400-600 g/m²

Hoogte: No selection

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain

Effect: No selection

Blij, Kalmerend, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Creme, Vanille, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ice Cream Cake” te beoordelen