Lemon Drizzle

12.0078.00

Koop je zaden nu zodat je zintuigen verwend kunnen worden met Lemon Drizzle, een sativa-dominante soort die barst van de citrussmaak en een krachtige high. Koop Lemon Drizzle Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Trakteer jezelf op het verleidelijke aroma van Lemon Drizzle Strain van Barneys Farm, een vakkundig samengestelde nieuwe cannabissoort die je zintuigen zeker prikkelt en je in een staat van gelukzalige euforie achterlaat. Gekweekt uit een verleidelijke mix van Super Lemon Haze en OG Kush, zal deze sativa-dominante wietsoort je naar een ander bewustzijn brengen. Na een korte bloeitijd zitten de prachtige toppen van Lemon Drizzle boordevol THC-, die zorgt voor een ongeëvenaarde en bevredigende high. Het complexe terpeenprofiel van deze verleidelijke soort zal je zintuigen zeker boeien met tonen van pittige citroen en een vleugje aardse Kush-ondertonen, wat zorgt voor een smaakexplosie die je niet snel zult vergeten en, je zult echt onder de indruk zijn van de royale opbrengst. Geef je over aan de charmes van onze Lemon Drizzle-soort en ontdek een wereld van onvervalst plezier die je helemaal onder de indruk zal brengen.

Groeihoogte van de Lemon Drizzle

Deze verleidelijke schoonheid wordt, bij binnenteelt, 1 tot 1,20 meter hoog en buiten mag je je verwachten aan een mastodont die wel tot 2 meter kan reiken.

Bloeitijd en opbrengst

Na een korte bloeitijd die ongeveer 60 tot 65 dagen duurt, zal deze dame je blij maken met 550 g/m² bij binnenteelt. Buiten zal de bloeitijd beginnen tijdens vroege oktoberdagen en een opbrengst van 1,5 tot 2 kg bedragen, een gewicht waarover je wel eens kunt opscheppen onder vrienden.

Smaak van de Lemon Drizzle

Het aroma is zoeter dan de smaak en zal je neus strelen met zoetzure citrus, dennen en aarde tonen. Eens je haar gaat roken of vapen zal de citrus overheersen en de zoetigheid een beetje achterwege blijven.

Effecten en gevoel

Met een percentage van 20 tot 25% aan THC is deze Lemon Drizzle geen lichte soort. En toch gooit ze je niet op de bank. Je voelt je helemaal energiek worden, de goede zin bekruipt je en je kunt gemotiveerd en gefocust aan de slag. Gebruik haar niet voor je naar bed gaat want je zou wel eens zin krijgen om heel je slaapkamer te gaan poetsen in plaats van te slapen.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst: No selection

550 g/m²

Hoogte: No selection

100/120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain

Effect: No selection

Energiek, Focus, Motiverend, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Zoet, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Drizzle” te beoordelen