ShiskaBerry

11.0071.50

ShiskaBerry is een ongelooflijke pure Indica-soort van Barney’s Farm. Ze levert doordringende aardse, kruidige tonen die de rook memorabel maken met een zoete nasmaak. Ze zal een aantrekkelijk en bedwelmend aroma afgeven dat je in een diep spectrum van genot en inzicht werpt. Haar Indica-effecten zullen je in de staat brengen waarin je wilt dat ze je brengt, met een losse tong die je spraakzaam of gelukkig achterlaat voordat ze je lichaam op een masserende manier ontspant. Ze bloeit snel en zal de kweker royaal belonen.

ShiskaBerry Een Pure Indica uit het Verleden

ShiskaBerry is een ongelooflijke cannabisvariëteit die is geproduceerd nadat kwekers bij Barney’s Farm twee toonaangevende soorten, Blueberry en Afghan, hebben geselecteerd, gestabiliseerd en gekruist. Ze is een pure Indica-soort die indruk zal maken op elke Indica-liefhebber die haar gebruikt. Ze is gemaakt na jaren van perfectie. Het is een oude soort die is gekweekt met moderne kweektechnieken, en het is een hit.

Rookverslag/Effecten van ShiskaBerry

ShiskaBerry is een pure Indica die Indica effecten zal bieden na het inhaleren van haar rook. Ze komt snel binnen en levert een stevige klap van een intense lichamelijke high, gekenmerkt door ontspanning. De spieren in je lichaam zullen ontspannen en je wordt traag. Het zal aanvoelen alsof je een massage hebt gekregen na een dag in de sauna. De lichamelijke high is krachtig en zal een langere periode aanhouden.

ShiskaBerry biedt ook een euforisch gevoel gekenmerkt door optimisme. Je stemming wordt opgevrolijkt en je voelt je opgewekt terwijl geluk je overweldigt. Je geest laat alle negatieve gedachten varen en dwaalt af terwijl je lichaam ontspant. Het is een perfecte combinatie van effecten die ideaal is voor de avond wanneer je wilt ontspannen na een lange dag op het werk. Je kunt ook profiteren van haar medicinale voordelen, zoals het verbeteren van de stemming bij mensen die stress en angst ervaren.

Uiterlijk, Geur en Smaak van ShiskaBerry

ShiskaBerry vertoont een klassieke Indica uitstraling, vrij kort en bossig, kenmerkend voor een pure Indica. Ze zal talrijke zijtakken hebben die bezaaid zijn met grote harsrijke toppen die glinsteren van trichomen na de bloeiperiode.

De soort heeft ook een ongelooflijk geur en smaakprofiel. Een snuifje van haar rook zal scherpe tonen van bes hebben. Aan de andere kant worden je smaakpapillen getrakteerd op aardse en kruidige tonen met een perfecte nasmaak.

Kweekverslag van ShiskaBerry

Binnen en buitenkwekers zullen genieten van hoge opbrengsten, zowel binnen als buiten. De plant geeft de voorkeur aan warme klimaten en presteert het beste in droge regio’s vanwege haar compacte toppen. Ze is kort en ideaal voor discrete teelt. Gezien haar opbrengst heeft ze een relatief korte periode en zal ze ongeduldige en commerciële kwekers imponeren.

Wat je kunt verwachten:

  • 50 tot 55 dagen bloeitijd
  • Oogstmaand september
  • Binnenhoogte van 80 cm
  • Buitenhoogte van 120 cm
  • Binnenopbrengst van 500 tot 600 gram per vierkante meter
  • Buitenoogst tot 1500 tot 2000 gram per plant

Waardeer het complexe cannabinoïde profiel van deze heerlijke en fruitige Indica. Bestel vandaag nog je zaden!

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Blueberry x Afghan

Effect: No selection

Blij, Munchies, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Berries, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ShiskaBerry” te beoordelen