G13 Haze

12.0078.00

Niets fascineert cannabisgebruikers meer als een soort waarvan de oorsprong in mysterie is gehuld, en niets is zo fascinerend als de genoemde soort die wordt gebruikt bij het creëren van een andere. G13 Haze heeft een ouder waarvan de oorsprong onbekend is, maar haar effecten zijn overduidelijk. Ze geeft een vrolijke en ontspannen high, ideaal voor een oppepper gedurende de dag, omdat ze geen verdovende effecten heeft. Ze zal de kweker rijkelijk belonen na enkele weken. Bestel je zaden vandaag nog en geniet van een krachtige cerebrale high.

G13 Haze is een bij Sativa aanleunende hybride die is ontstaan ​​door het kruisen van twee ongelooflijke oudersoorten. Veredelaars van Barneys Farm creëerden de G13 Haze die een bijna uitgesproken cerebrale high geeft. De voorgeschiedenis van G13 Haze is onbekend, maar volksverhalen vertellen over haar oorsprong die zich zou vinden in het, door de overheid ingerichte marihuana distributieprogramma, in het kader van de federale overheid van de Verenigde Staten in de jaren zeventig. Zo verkreeg G13 Haze haar hoge THC-gehalte, terwijl Haze de cerebrale high gaf zonder het aspect van aan je bank vastgekluisterd te worden.

Groeihoogte en opbrengst

G13 heeft vraagt wel enige ervaring van haar teler. Ze kan het buiten goed doen, maar indien je niet ingrijpt groeit ze torenhoog en is ze moeilijk te verbergen, terwijl je voor binnenkweek een enorme ruimte zult nodig hebben. Ze zal naast het gebruik van Sea of ​​Green wat snoeiwerk en toppen nodig hebben om de opbrengst te verhogen.

Binnen hou je haar best op een lengte van 100 cm terwijl je haar buiten kunt kortwieken naargelang de hoogte die je zelf verkiest. In een kweekruimte gaat deze dame je bedanken met een oogst van 550 gram per vierkante meter, buiten kun je al gauw rekenen op 700 gram per plant.

Hoe gaat de bloei van de G13 Haze?

65 tot 75 dagen heeft deze dame nodig om uit te groeien tot een volwassen plant. G13 Haze zal groeien als een Sativa-plant en torenhoog worden als je haar niet intoomt. Ze heeft een dun langwerpig uiterlijk en ontwikkelt tijdens de bloei dichte, lichtgroene toppen met een grote hoeveelheid aan oranje stampers. De toppen zijn ook bedekt met talloze harsachtige trichomen die haar kracht laten zien.

Smaak en geur

De geur- en smaakterpenen zijn ook de moeite om naar te kijken. G13 Haze zorgt voor een mix van heerlijk houtachtige notensmaak met een vleugje aardsheid. De geur is zeer uitgesproken en heerlijk fruitig met hints van hout en salie. Deze dame laat ook een heerlijke nasmaak achter op je smaakpapillen.

Effecten van de G13 Haze

G13 Haze biedt een puur cerebrale high die wordt gekenmerkt door uitbarstingen van een energiek en gelukzalig gevoel. De intense lichamelijke high zorgt voor euforie die je joviaal en opgewekt maakt. De high is krachtig en snel, omdat ze kort na je eerste paar trekjes begint. Ze heeft een THC-gehalte van meer dan 20% en zal niet verlegen zijn om je dit te laten voelen.

Het is ook bekend dat ze medische hulp biedt aan gebruikers, en de lijst is lang. Het primaire euforische gevoel kan de droevigste dag voor een korte tijd opvrolijken. Daarom is het de moeite waard om het te proberen als je depressief bent en iets nodig hebt om je humeur te verbeteren. De ontspannen en vrolijke high is vaak een prettige ervaring voor mensen die onder zware stress gebukt gaan. De uitbarstingen van energie kunnen iemand door de dag heen duwen, terwijl de verhoogde creativiteit nuttig is voor creatievelingen. Onthoud wel dat deze soort overweldigend kan zijn voor beginnende gebruikers.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

THC: No selection

22%

CBD: No selection

1,2%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

G13 x Hawaiian

Effect: No selection

Blij, Energie, Euforisch

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “G13 Haze” te beoordelen