Strawberry Lemonade

12.0078.00

Smaak en aroma’s. Daar draait het allemaal om bij Strawberry Lemonade. Ik betwijfel of iemand enige uitleg nodig heeft over wat deze soort te bieden heeft, haar naam zegt het al. Ze is een product van Barney’s Farm met een rijke en smaakvolle verzameling terpenen. Ze levert superzoete aroma’s die een door Sativa gedomineerde high ondersteunen. Ze biedt een perfecte cerebrale high die ideaal is voor gebruik overdag. Ze is gemakkelijk te kweken en heeft een beetje menselijke assistentie nodig om goed te gedijen. Bestel vandaag nog je zaden en geniet van smakelijke smaken.

Strawberry Lemonade Een Verleidelijk Cannabis Genot

Strawberry Lemonade is het resultaat van ongelooflijke genetica van Barney’s Farm en een bewijs van de vaardigheid van de kwekers om geweldige soorten te creëren. De geniale kweker kruiste Strawberry en Lemon OG. Na vele pogingen om de genetica te stabiliseren, slaagden ze erin om een Sativa-dominante soort te creëren met smaakvolle terpenen. Ze zal je neus laten ontploffen.

Rookverslag/Effecten van Strawberry Lemonade

Strawberry Lemonade is een Sativa-dominante hybride die Sativa-effecten zal hebben. Ze zal direct en krachtig toeslaan zodra je een hijs van haar rook neemt en een cerebrale high bieden. Je zult een golf van energie door je hele lichaam voelen stromen en alerter worden op je omgeving. De energie is niet overweldigend en zal je zenuwen kalmeren terwijl de rook blijft werken. Haar effecten zijn cerebraal en zullen het lichaam niet beïnvloeden.

Strawberry Lemonade zal een creatieve high leveren die door kunstenaars kan worden verkend bij het creëren van hun kunst. Steek een joint aan voordat je gaat schrijven, schilderen, zingen of rappen en beleef een succesvolle sessie. Je kunt de scherpere focus van de soort gebruiken tijdens je normale routine. Ze is een rook voor elk moment van de dag en biedt therapeutische voordelen voor medicinale gebruikers. Personen die te maken hebben met stress, angst en depressie kunnen haar opbeurende high effectief gebruiken.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Strawberry Lemonade

Strawberry Lemonade zal groeien met Sativa-kenmerken en hoog de lucht in schieten met een langgerekte en slanke uitstraling. Ze zal een centrale cola hebben met weinig zijtakken. Tijdens de bloei zullen er talrijke dichte toppen rond de cola vormen.

Strawberry Lemonade laat je neus prikkelen, je smaakpapillen exploderen en je hersenen borrelen. Een reeks fruitige smaakvolle terpenen neemt je mee naar een wereld van aardbeien gevuld met aroma’s van zoete citroen, aardbeien en fruitige hasj. De smaak zal aardbeienlimonade, citroen, skunky aardbei en heerlijke noten bevatten.

Kweekverslag van Strawberry Lemonade

Strawberry Lemonade is gemakkelijk te kweken en zal gunstig zijn voor beginnende kwekers. Ze zal binnen en buiten in een relatief korte periode bloeien en goede opbrengsten opleveren. Ze is prachtig, en je krijgt een variëteit die zeer resistent is tegen schimmel en allerlei andere problemen, zoals meeldauw, spint, enz.

Wat je kunt verwachten:

  • 60 tot 70 dagen bloeitijd
  • Oogstmaand oktober
  • Binnenhoogtes van 150 cm
  • Buitenhoogtes tot 250 cm
  • Binnenopbrengst van 700 gram per vierkante meter
  • Buitenoogst tot 2,5 kg

Laat dit verleidelijke aardbeigenot door je hersenen en lichaam bruisen.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Strawberry x Lemon OG

Effect: No selection

Blij, Creatief, Opbeurend

Smaak: No selection

Berries, Citrus, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Strawberry Lemonade” te beoordelen