Sour Strawberry

12.0078.00

Trakteer jezelf op de onvergetelijke ervaring van deze Sour Strawberry-soort. Met haar krachtige genetica, overvloedige opbrengsten en betoverende schoonheid zal deze soort zeker een plekje verdienen in je cannabiscollectie. Koop Blue Sour Strawberry Cannabis zaden van Barney’s Farm online bij HollandsHigh – Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Bereid je voor om meegesleept te worden door het verleidelijke aroma en allure van onze Sour Strawberry-soort Aka ​​​​​Strawberry Diesel. Sour Strawberry is het resultaat van een krachtige genetische kruising tussen de legendarische Strawberry Kush en de befaamde Sour Diesel, waardoor men een uitgebalanceerde hybride soort verkreeg die enigszins sativa-dominant is en een genot is om te kweken, ongeacht je ervaringsniveau. Stel je voor hoe bevredigend het is om deze planten te zien groeien en rijpen onder de warme zon, die klaar is voor de oogst begin oktober. Het THC-percentage kan oplopen tot 22 à 24% waarmee ze je graag een flinke klap uitdeelt. Ben je in de buurt van haar toppen, dan word je getrakteerd op een boeket van aroma’s die variëren van zuur, zoet en fruitig tot aards en dieselachtig.

Kenmerken van de Sour Strawberry

De toppen van Sour Strawberry zijn echt een lust voor het oog, met felgroene bladeren en vurig oranje haartjes die je niet enkel uitnodigen om haar te bewonderen maar ook om haar te gaan roken of vapen.

Hoe groeit en bloeit de Sour Strawberry?

De bloeitijd van Sour Strawberry is tamelijk kort. Na slechts 65 tot 70 dagen kun je genieten van haar schoonheid en haar gulle opbrengsten. Met een oogst bij de binnenteelt van 500 tot 600g/m² kun je je verwachten aan een overvloed van krachtige, kleverige toppen die zeker indruk op je zullen maken. Sour Strawberry gedijt buiten ook zeer goed en zal je belonen voor alle goede zorgen met een oogst die varieert van 1,5 tot 2,5 kg per plant bij een hoogte van 1,5 tot 2 m.

Smaak en geur

Je kunt er van uitgaan dat, wanneer je deze dame rookt of gebruikt in een vaporizer, je aangenaam verrast zal worden door haar smaken en geuren. Je mag je verwachten aan zoete smaken van aardbei en rijpe bessen, zure toetsen van citrus en een ondertoon van Diesel en aardse smaken.

Effecten na het roken van Sour Strawberry

Deze soort geeft je onmiddellijk een overweldigend intens gevoel van aangename ontspanning en opgewektheid en energie. Eens je van haar high begint te genieten ga je merken dat al deze eigenschappen goed bij elkaar passen. Je lichaam ontspant, je krijgt een intens gevoel van kalmte en rust over je heen terwijl je toch zin hebt om dingen te ondernemen. Wanneer dit gevoel een beetje wegebt, krijg je een ware energieboost en je creativiteit zal de hoogte in schieten. Het mag je niet verwonderen dat je plots dingen gaat doen die je al lang aan de kant geschoven had.

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sour Strawberry” te beoordelen