Auto Banana Blaze

8.9534.95

Auto Banana Blaze is een kruising van de gefeminiseerde Banana Blaze variëteit met de legendarische Auto Mazar. Het kruisen van deze genetica zorgde voor een sterke autoflower die zowel gemakkelijk te kweken is, een hoge opbrengst geeft en ontzettend sterk en geur- en smaakprofiel heeft. Een Indica dominante autoflower om van te houden!

Groei tijd Auto Banana Blaze

Deze autoflower Banana Blaze is een plant die redelijk compact groeit en vaak een bossige structuur heeft met een mooie volle hoofdtop en vele en zware zijtakken. Een natuurlijke manier van kweken doet haar zichtbaar goed. Ze doet het ook goed bij het gebruiken van een SOG-setup waarbij je meer planten per m2 in kleinere potten teelt.
De structuur van deze dame is compact tot medium, met een ruimere internode afstand en bladeren met een hybride structuur die naar de Indica kant neigen met bredere vingers. De iets ruimere afstand tussen de noden maakt dat de bloemen iets langer en voller kunnen worden dan de andere Indica dominante auto’s uit onze collectie.

Bloei tijd van Auto Banana Blaze

Ongeveer 12 weken heeft deze autoflower nodig om te groeien en ze heeft niet veel speciale aandacht of voedingsschema’s nodig. De gefeminiseerde autoflowerzaden groeien uit tot prachtige kleine kerstboompjes of compacte bossige autoflowers, die ongeveer een meter hoog kunnen worden. Gemiddeld halen ze rond de 75cm, mits je ze niet kweekt in een kleine pot. Zet je ze in potten van bv. 4 tot 7 liter, dan zullen ze doorgaans wat kleiner blijven.

Deze auto is goed bestand tegen lage temperaturen, maar zoals met de meeste Indica dominante autoflowers houden ze niet van een hoge luchtvochtigheid. Dit is handig wanneer je kweekt in gebieden waar de nachttemperaturen nogal laag zijn in een droog klimaat. Teveel vocht kan schimmel en toprot veroorzaken in de nogal compacte en dikke bloemen.

Smaak van Auto Banana Blaze cannabis

Auto Banana Blaze heeft, net zoals haar voorouders, een heerlijk fruitig en penetrant aroma. Je kunt haar geur het best te omschrijven als fruitig, romig en zoet, en ze heeft een sterke overeenkomst met de geur van een banaan. Je proeft haar het best als je haar toppen in een joint rookt (liefst zonder tabak). Ga je ze vapen dan komt de romige, fruitige bananensmaak iets minder sterk naar voren.

Effecten van Auto Banana Blaze

Haar heerlijk ontspannend effect is een gebalanceerde combinatie van een sterke ‘body stone’ met een krachtige mentale ‘head high’. Dit effect maakt dat je zalig kunt relaxen en ontspannen. Deze dame is geschikt om zowel overdag als in de avond je lichaam en geest te ontspannen. Na een heerlijke jonko zul je voelen dat stress overgaat in pure ontspanning en dat het uitzonderlijke terpenenprofiel je zal achterlaten in een bedwelmende euforie.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 100 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Lichamelijke Ontspanning, Ontspanning, Rustgevend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Banana Blaze” te beoordelen