C-Vibez

22.9599.95

Omdat deze soort bewust niet volledig gestabiliseerd werd, bestaan er veel verschillende fenotypes. Voor ‘feno-jagers’ en kwekers die op zoek zijn naar een soort met veel verscheidenheid aan smaken, geuren, kleuren en effecten is deze dame ideaal.
Een pakje C-Vibez zaden bevat meerdere fenotypes die je zeker zullen aanspreken. Sommige geven hun effecten af op verschillende tijdstippen van de dag, anderen zullen je stemmingen versterken of bepalen. Je favoriete fenotype zit er zeker tussen!

Hoe groei je C-Vibez cannabis zaad

Deze dame leent zich voor alle soorten kweektechnieken en -methodes als toppen, fimmen, LST of Low Stress Training en Scroggen want ze is vrij gemakkelijk te temmen.
Tijdens de groeifase en in het begin van de bloeifase moet je haar wel ontbladeren want zo krijgen alle takken en groeischeuten meer licht. Hierdoor gaan ze sneller groeien en geven ze een grotere oogst die tussen 500 en 600 gr per m² kan oplopen. Sommige fenotypes blijven groeien tot ongeveer week 4 van de bloei en andere groeien nog een week langer .
Kweek je ze buiten, dan kunnen het echt monsterplanten worden die tot 3 meter hoog reiken. Nochtans, in een gematigd klimaat is het niet aangewezen om haar buiten te kweken. Dit soort heeft een bloeiperiode die te lang duurt om haar volledig te laten rijpen in koudere omgevingen. Waar het zonnig en warm is zal ze zich het beste voelen.

Hoelang duurt het voor C-Vibez cannabis zaad om te bloeien

Voor een hybride wietplant kan deze dame dus redelijk hoog worden. Het verschilt van fenotype tot fenotype maar over het algemeen verdubbelt C-Vibez tijdens de bloei in hoogte.
Een ‘normale’ bloeitijd van 10 tot 12 weken mag je wel rekenen en de snelste fenotypes zijn al rijp in ongeveer 9 tot 10 weken. De meest Sativa dominante fenotypes doen er nog een weekje langer over en kunnen tot 13 of zelfs 14 weken bloeien voor je ze kunt oogsten. Dit zijn dan ook de fenotypes die de hoogste opbrengst leveren.

Smaak van C-Vibez cannabis

De ijzige C-Vibez bloemen hebben een aroma dat je het best kunt omschrijven als zoet en fruitig. Sommigen neigen meer naar het traditionele Haze-aroma dat licht zuur, dennenachtig en kruidig is al is het subliem. Andere fenotypes zullen een meer Cheese-soort geur hebben dat een beetje muffig en taai aandoet, net alsof je je neus in een zak cheetos stopt.

Effecten van C-Vibez cannabis

De toppen van C-Vibez zorgen voor een zeer sterke, langdurige high die zowel een fysiek als mentaal effect heeft. Hij begint langzaam waarbij je je energiek, euforisch en creatief zult voelen. Neem je een paar extra hijsjes dan wordt de high sterker en veel zwaarder. Uiteindelijk gaat de cerebrale high over naar meer fysiek effect waarbij rode ogen en een zalige ontspannen roes niet uitblijven. Het testteam van Dutch Passion was aangenaam verrast van de manier waarop deze soort werkt.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Creatief, Energie, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “C-Vibez” te beoordelen