Durban Poison – Regular

44.95

Een sterke en stabiele klassiekers van Dutch Passion in een regular versie, geschikt voor elke kweker, wat kan een mens nog meer verlangen. Door jarenlang selectief veredelen is de Durban Poison relatief snel in haar bloeitijd, ook al heeft ze veel Sativa in haar genen. De toppen zitten bedekt met een dikke laag hars en zelfs de kleine suikerblaadjes hoef je niet weg te knippen. Trimmen zal dus sneller en gemakkelijker gaan. De toppen hebben een heel aparte uitstraling en geur, let wel, deze zaden werden niet gefeminiseerd.

Groei van Durban Poison

Durban Poison geeft echt gigantische oogsten van een echte old-school kwaliteit. 450 tot 650 gram per m² is zeker mogelijk en dat na een groeiperiode van slechts 3 tot 4 weken. Heb je maar een paar planten per m² raden we je aan om de SCROG-techniek te gebruiken. Zet je haar buiten, wees dan zeker dat ze genoeg ruimte heeft om te groeien want dat zal ze volop doen.

Je zult merken dat de planten bladeren krijgen die lijken op die van een Indica, vroeg in de groeiperiode. Haar Sativa-genen komen pas later in beeld. Kweek je ze in een binnenruimte dan ga je de overgang vanaf het moment dat je bent omgeschakeld naar een 12/12 lichtschema. Worden de dagen korter, zal haar Sativa afkomst duidelijker worden en komt haar ware aard naar boven.

Haar takken zijn sterk en kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd zonder dat ze gaan breken. De bloeitijd duurt zo’n 8 tot 9 weken. Van zaadje tot de oogst kan wel 11 en 13 weken in beslag nemen.

Hoe lang duurt het voor Durban Poison om te bloeien?

Binnenkwekers gaan het best toppen of fimmen want dit verhoogt de snelheid van de laterale groei van de deze dame.
Gebruik je kweektechnieken als LST, bending, supercropping en scrogging dan ga je echt schitterende planten krijgen. Ook zal dit de oogst ten goede komen en je zult haar hoogte beter kunnen beperken in een binnenruimte. Gebruik wel potten die ruim genoeg zijn voor haar wortelstelsel zodat je de groeisnelheid niet beperkt die automatisch de opbrengst zal verkleinen.

Smaak van Durban Poison

Durban Poison heeft een unieke, aantrekkelijke geur die duidelijk aan Sativa doet denken. Deze dame staat bekend om haar kruidige, wazige smaak met tonen van anijs, zoethout, citroen en kruidnagel. Dit meervoudige aroma is een ligt ontegensprekelijk aan de oorzaak waarom Durban Poison een grote schare fans heeft.

Effecten van Durban Poison

Durban Poison geeft je een sterk, opbeurend en stimulerend effect. Je kunt de de hele dag doorgaan met je dagdagelijkse taken en ook je creativiteit krijgt een echte boost. Echt een wietje waar je vrolijk van wordt en waarbij je na het roken nog naar buiten kunt. Je gaat echt geen last hebben van angsten en/of paranoia. Na de effectenpiek komt er een langdurige rust over je heen die je niet op de bank gooit.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

8%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 550 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Opbeurend, Sterk, Stimulation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Durban Poison – Regular” te beoordelen