Purple #1

12.9559.95

De naam van dit ras spreekt voor zich. Het is een hoogwaardige wietsoort met paars gekleurde toppen die reeds een schare van fans achter zich heeft staan. Wie houdt van een resistente wietsoort die vroeg bloeit, geschikt is voor buitenteelt en een fenomenabele high levert die inslaat als een bom, zit goed met Purple #1.

Purple #1 groeien

Buiten kunnen deze robuuste planten met een hoge weerstand een gemiddelde hoogte bereiken van 1,5 tot wel 2,5 meter hoog. Haar bloemen worden ongeveer 40 tot 50 cm lang en ze zal je verwennen met een oogst van 100 à 350 gram per plant, uiteraard afhankelijk van de omstandigheden waarin ze groeit. Zijn die gunstig en ben je expert op dit vlak, dan haar opbrengsten mogelijk groter. Midden tot eind september ga je je oogst kunnen binnenhalen.
Binnen zal Purple #1 ongeveer 350 tot 400g/m² droge toppen geven en zit hiermee aan een ​​gemiddelde opbrengst.

Bloeiperiode van Purple #1

De bloeitijd van Purple #1 bedraagt ongeveer 8 weken. Binnen mag je rekenen op 50 tot 60 dagen voor ze klaar op een lichtschema van 12/12.
Deze soort werd oorspronkelijk ontwikkeld voor buitenteelt en is daarom ook zeer geschikt als guerrillaplant en voor de teelt in kassen. Binnen, gekweekt onder lampen doet deze dame het ook wel erg goed.
Deze dame staat graag met haar voetjes in bio tuinaarde en dit komt ook haar smaak en geuren ten goede.

Smaak van Purple #1

De geur van Purple #1 kun je het beste omschrijven als aards, scherp, fruitig, bloemig en kruidig. Bij sommige fenotypes ga je meer chemische, dennenachtige tonen ontdekken. Het aroma is eerder subtiel, maar zeker bevredigend. Deze dame smaakt net hetzelfde als ze ruikt, licht zurig, aards, fruitig en kruidig met Afghaanse ondertonen. Buiten in biologische teelaarde, geeft ze een zeer volle en rijke smaak af die je doet denken aan de jaren 80 en 90.

Effecten van Purple #1

Purple #1 haar high slaat in als een bom. Je zult je meer “up” high voelen dan “stoned”. De werking blijft niet lang aanhouden, maar het is de kwaliteit die de ervaring de moeite waard maakt.
Ze heeft de juiste balans in fysieke ontspanning en mentale opbeurende euforie. Haar Indica genen geven haar de ontspannende werking en je zult een milde “couch-lock” ervaren, prima om bij te mediteren.
Rook je haar ’s avonds voor je naar bed gaat, dan sta je de volgende dag op met een helder en wakker hoofd.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

11%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Euforisch, Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple #1” te beoordelen