Shaman

12.9559.95

Met een beetje toewijding en veel liefde zal deze variëteit je belonen met een grote oogst. Zowel voor buiten- als binnenkweek is deze sterke, robuuste dame zeer geschikt. Shaman slaat niet toe maar geeft een heerlijk relaxt gevoel die je sociaal, creatief en actief maakt. Haar stimulerende werking maakt Shaman ook geschikt om overdag te roken of te vapen.

Shaman groeien

De gemiddelde hoogte van Shaman zal rond 1 tot 1,5 meter hoog liggen. Haar bloemen vertonen Sativa kenmerken met slanke en lange bloemen. Deze dame werd ontwikkeld voor buitenkweek en kassen daarom is de opbrengst iets minder per m² bij binnenteelt en zal rond 400g/m² zijn.
De planten worden reuzen die tussen de 2-3 meter hoog zijn, al naargelang de grootte van de pot. Ervaren kwekers kunnen tot 5 à 700 gram per plant leveren.

Shaman bloeien

Shaman heeft een gemiddelde bloeitijd van 8 weken. Buiten duurt de bloeiperiode tot eind september/begin oktober. In kassen is ze gemiddeld binnen 7-9 weken klaar voor de oogst. Sommige fenotypes zijn net iets sneller en zijn binnen 50 dagen klaar voor de oogst, andere hebben wat meer tijd nodig en kunnen tot 65 dagen nodig hebben om volledig te bloeien.

Ondanks dat het een hybride wietplant is, gedraagt ​​Shaman zich voornamelijk als een pure Sativa. Hoge elegante planten met slanke bladeren en lange toppen. Het grootste voordeel van deze Sativa is dat de genetica haar ideaal maakt voor het kweken in meer gematigde klimaten.

Smaak van Shaman

Shaman heeft een frisse, zoete en kruidige geur met soms sporen van dennen, al naargelang het fenotype. De smaak van de meer groene fenotypes is meestal iets zoeter dan het paarse fenotype.

Effecten van Shaman

Shaman geeft een licht creatieve ‘up-high’ die onmiddellijk herkenbaar is als de soort high van een Sativa. Mentaal ga je er meer van voelen dan lichamelijk.
Na het roken ga je je energiek, sociaal en blijgezind voelen met kans op filosofische momenten en gedachten die net lang genoeg aanhouden om er ten volle van te kunnen genieten. Nood aan een goed gesprek of een feestje? Dan zal Shaman zeker een goede metgezel zijn.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Purple #1 x Skunk

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Fysiek ontspannend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shaman” te beoordelen