Blue Dream ‘Matic

11.0080.00

Net als de legendarische originele Blue Dream, draagt ​​Blue Dream matic de originele eugenetica. De soort levert een interessante high die de gebruiker gemotiveerd en comfortabel zal maken. Koop Blue Dream’Matic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! FastBudSeeds.

Blue Dream’Matic produceert monsterlijke autoflowering eigenschappen. Verwacht korte groeicycli, grote oogsten, heerlijk smakende bloemen, dennen en citrusaroma’s. Het fantastische aan deze dame is haar kweekgemak. Nieuwe telers zullen deze plantjes gemakkelijk kunnen onderhouden.

Om de prachtige Blue Dream’Matic te creëren, hebben de veredelaars bij Fast Bud de genetica van de legendarische Blue Matic genomen en hiervan hun autoflowers gemaakt. De soort behield dezelfde genetica en kenmerken van het origineel. De opbrengst, smaak en effecten werden niet alleen behouden maar, ze werden juist verbeterd. Het product is een autoflowering soort boordevol heerlijke smaakterpenen, grote oogsten en korte bloeiperiodes.

Hoe Groeit de Blue Dream ‘Matic?

Blue Dream’Matic is een makkelijke soort om te kweken en te onderhouden. Beginnende telers zullen het gemakkelijk hebben om voor de plant te zorgen, omdat deze alleen constant water nodig heeft en bestand is tegen zware voedingsstoffen. Train de soort binnen de eerste 3 tot 4 weken want dit zal de overkapping openen. Een vorm van LST zorgt er ook voor dat meer licht de lagere bloemen bereikt. Snoeien helpt ook om de plant in haar vorm te houden, omdat de enorme toppen ervoor kunnen zorgen dat de plant omvalt.
De hoogte van deze plant kun je met snoeitechnieken houden op 70 tot 110 cm. Wanneer de plant volwassen is zal ze je tussen de 460 en 600 gram per vierkante meter schenken bij binnenteelt, staat ze buiten dan mag je rekenen op 60 tot 250 gram per plant.

Bloeitijd van de Blue Dream ‘Matic

Op de dag dat ze volledig volwassen is zal de plant omvangrijke en lange toppen geproduceerd hebben. Dit kun je verwachten na een bloeiperiode van 9 tot 11 weken tijd.. De kelk zal proberen uit te reiken, waardoor de bloem puntig wordt. Je zult ook glanzende trichomen rond de toppen zien. Wanneer je wat dichterbij gaat kijken zie je groene, oranje en paarse haren die zijn samengebonden in één vage kleur.

Smaak en Geur die ik kan verwachten

Blue Dream’Matic is puur genieten. Zodra je haar rook je tong voelt strelen, word je meegenomen op een reis van verschillende smaken dankzij de rijke smaak terpenen die talrijk aanwezig zijn. Je proeft rijpe kersen, citrus, sinaasappel en dennen. De rook is zacht en tropisch, waardoor het vooral een favoriete soort is onder beginners.

Effecten na het Roken of Vapen

Blue Dream’Matic is een door Sativa gedomineerde soort. Hierdoor neigen haar effecten vanzelfsprekend naar Sativa, waarbij gebruikers een cerebrale of mentale high ervaren. De effecten stromen binnen en zijn zeer krachtig. Dankzij het THC-gehalte van 22%. Verwacht je aan een gevoel van vreugde en geluk. Je humeur zal verbeteren naarmate de motivatie je overneemt. Naarmate de effecten langzamer beginnen te werken, zullen ze overgaan in een milde, lichamelijke high die je een ontspannen gevoel geeft. De soort bevat tenslotte ook 25% Indica-genetica.

Verschillende gebruikers van medische marihuana hebben de soort met reden naar hun eigen kweekruimtes en tuinen gebracht. Vanwege de cerebrale high van Blue Dream’Matic is bekend dat ze medicinale waarde heeft voor mensen die er nood aan hebben. Het is bekend dat het verlichting biedt bij langdurige pijnen, waaronder artritis, reuma, rugpijn en sclerose. Ook zijn er heel wat mensen met migraine, astma, stressgerelateerde problemen, PMS en tal van andere ongemakken die baat hebben bij de werking van deze dame.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

70 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Berries, Citroen, Kersen, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Dream ‘Matic” te beoordelen