Aanbieding!

Orange Sherbet Auto

9.7574.25

-25%

Het aroma van deze soort laat je neus tintelen en je gaat smeken om meer. Met een verleidelijke smaak die op sinaasappel is gebaseerd zul je verslaafd zijn voordat de eerste effecten komen. De gedurfde Sativa-genetica met krachtige effecten, gekoppeld aan een heerlijke smaak, doet denken aan puur sinaasappelsap!
Deze plant groeit uit tot iets moois en fleurt elke plaats op waar ze wortel schiet. Mis niets van wat Orange Sherbet je te bieden heeft. Bestel vandaag nog je zaden bij onze Hollands High Seedshop

De creatie van Orange Sherbet Auto door Fast Buds was een noodzaak. De originele soort, Orange Sherbet, had een enorme aanhang gekregen en gebruikers wilden een gemakkelijk te planten versie met een kortere bloeiperiode. De veredelaars voegden Ruderalis-genetica toe aan de mix en kwamen op de proppen met deze prachtige autoflowering. Orange Sherbet Auto is een superzuur terpenenmonster met sinaasappelsmaak. Bestel de jouwe vandaag nog.

Hoe groeit de Orange Sherbet Auto?

Hoewel LST niet nodig is voor de binnenkweek, raden we het toch aan omdat dit haar zal helpen om haar bladerdak te openen en de opbrengsten nog meer te verhogen! Het plaatsen van bamboestokken, als ondersteuning, zal ook het gewicht van je toppen tijdens de bloeifase op een moeiteloze manier helpen dragen – perfect als je weinig ruimte hebt of zonder gedoe een hogere plant wilt.
Je kunt rekenen op een oogst die binnen, 500 tot 650 gram per vierkante meter oplevert en buiten, 60 tot 300 gram per plant geeft. De hoogte, die te manipuleren valt, zal tussen de 100 en 120 cm zijn.

Bloeitijd en kenmerken

Haar toppen zijn bedekt met trichomen waardoor ze een wit uiterlijk krijgt, en de kelken zijn groot, waardoor ze er uitzien alsof ze op elkaar gestapeld zijn. De geur van mandarijnen en sinaasappels is sterk genoeg om je staande te houden als je langs de pot van deze plant loopt. Ze heeft een fruitig aroma dat wordt gevolgd door tonen die, als je haar aanraakt, doen denken aan sorbet. Als ze goed worden behandeld, hebben deze planten veel harsachtige buds die bloeien binnen negen à tien weken. Ze voegen ook een nieuwe laag toe aan wat het profiel vormt!

Smaak van de Orange Sherbet Auto

Haar smaak is te omschrijven als verse jus d’orange en zoetzure mandarijnsorbet. Een zeer scherpe, kenmerkende smaak die het cerebrale effect prachtig begeleidt; het geeft je urenlang een sterke fruitsmoothie smaak in je mond!

Effecten na het roken

Na het proeven van Orange Sherbet Auto, voel je haar Sativa-dominantie en kracht terwijl ze je urenlang in een baan om de aarde houdt. Ze heeft heerlijke smaken die opbeurend of opwindend zijn, afhankelijk van de stemming waarin je je bevindt. Deze dame is het perfecte gezelschap wanneer je met vrienden aan een maaltijd zit want deze cultivar zorgt echt voor een potje gezelligheid!

Ze geeft een bedwelmende soort high die je als zeer aangenaam zult ervaren: niet te overweldigend maar toch motiverend genoeg. Wees niet bang om van je bank af te komen terwijl je jezelf verwent met wat zoet snoep in de vorm van de cannabisplanten die als het ware aan je achterdeur zijn gekweekt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Room, Sinaasappel, Zoet en Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orange Sherbet Auto” te beoordelen