Aanbieding!

Purple Lemonade Auto

9.7599.00

-25%

Deze paarse kostbaarheid is de meest complexe en geavanceerde hybride tot nu toe. Ontstaan ​​uit zorgvuldige kruisingen tussen Cali-genetica, met autoflowering zaden om er een Indica-leunende soort van te maken die nog steeds een lichte Sativa-kick bevat voor echte zoetekauwen! Het Zesty-smaakprofiel geeft je op meer dan één manier een verzadigd gevoel, want deze heerlijke eetbare bloem smaakt niet alleen naar snoep (in al zijn zoete zoetheid), maar laat ook een vleugje energie achter op de tong na een vape-sessie. Het maakt deze perfecte kandidaat voor gebruik overdag of ’s avonds om lekker te ontspannen.

Purple Lemonade is een autoflowering hybride met 70% Indica genetica en 30% Sativa, waardoor ze een variëteit is die je doet ontspannen. Fast Buds-kwekers hebben haar verkregen door een kruising tussen paarse Cali-genetica en ruderalis cultivar-cannabis, die naar eigen zeggen meer smakelijke eigenschappen geeft dan andere soorten potplanten die buiten in warmere klimaten worden gekweekt! Purple Lemonade is een van de beste paarse soorten ooit gemaakt. Bestel vandaag nog uw zaden!

Hoe groeit de Purple Lemonade Auto?

Purple Lemonade is een geweldige kandidaat voor LST. Ze is sterk, stevig en heeft een goed opbrengstpotentieel met 400-500 gram per vierkante meter, afhankelijk van hoe ze wordt gekweekt (binnen/buiten). Hoewel deze soort geen voedingsstoffen nodig heeft om goed te groeien, zorgt het juiste gebruik van hoogwaardige mest ervoor dat het je oogst aan niets ontbreekt!
Bij buitenteelt zal deze dame je 50 tot 250 gram per plant aan prachtige bloemen schenken en een hoogte bereiken tussen 70 en 120 cm. Waar ze groeit, binnen of buiten, heeft geen invloed op haar lengte.

Bloeitijd en oogst

FastBuds-bloemen zijn anders dan alle bloemen die je eerder hebt gezien. De toppen lijken op grote, roze wolken – ze zien er zelfs bijna smakelijk uit! Deze ongewone bloemen worden bedekt met roze-rode trichomen en feloranje stampers, stekelige groene suikerbladeren die tevoorschijn komen uit het oogverblindende kleurenpalet voor een cultivar die zeker zal opvallen in je kweekruimte of tuin. Het is een plant die door vrienden met grote verwonderde ogen en goedkeurende knikjes zal beoordeeld worden. In 9 à 10 weken bloeitijd is je wondermooie plant klaar om geoogst te worden.

Smaak van de Purple Lemonade Auto

Een heerlijke geur doet denken aan wat je zou verwachten als je verse citroenen of sinaasappels zou eten, vers van de boom! Het is bekend dat de geur bestuivers aantrekt. Het is verfrissend omdat haar geur uniek is en niet vergelijkbaar met andere planten.

Effecten na het roken of vapen

Purple Lemonade is een hybride met een opbeurende kick die je blij en tevreden zal maken. Ze pint je niet vast op de bank en maakt je niet slaperig of giechelend – al kan ze mensen wel aan het lachen maken! Met ongeveer 22% THC biedt deze soort ook veel fysieke ontspanning.

Het is bekend dat de paarse citroen mentale effecten geeft zoals euforie (of “het fantastische gevoel”) en geluk. Er zijn ook andere bijwerkingen, zoals duizeligheid die kan optreden omdat deze soorten marihuanaplanten over het algemeen zeer krachtig zijn in vergelijking met andere.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte: No selection

70/110 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Citroen, Zoet en Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Lemonade Auto” te beoordelen