Dosidos Automatic

10.0075.00

Wie de naam Do-Si-Do bedacht moet een fan geweest zijn van Country Music want het is een wereldberoemde term uit het country Square dance gebeuren. Do-Si-Dos Automatic combineert de meest wenselijke eigenschappen van de originele soort met de effectiviteit van autoflowering genetica. Door de originele soort te kruisen met Cookies Auto, creëerden de kwekers een snelle, compacte en hartige soort. Door steeds opnieuw te kruisen, te experimenteren en te stabiliseren ontwikkelde deze koningin zich als een Indica-dominante soort. Ze bevat voor 60% Indica, 35% Sativa en 5% ruderalis. Maak binnen een mum van tijd kennis met de Indica-charme en de frisse en natuurlijke smaken van Do-Si-Dos. Passend voor zowel amateurs als doorgewinterde kwekers, geeft deze koningin je met veel liefde een eenvoudig en snel resultaat. Koop Dosidos Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh!

Hoe Groeit de Dosidos Automatic?

DoSiDos Automatic geeft een cannabiskweker wat hij precies zoekt. Ze heeft een versnelde rijpingscyclus waardoor deze dame je binnen een paar weken een aanzienlijk hoge opbrengst geeft. Wil je graag dat je altijd een stash voor handen hebt, plant dan je volgende zaadjes op het moment dat je huidige gewas op het punt staat te rijpen voor de oogst.

Bloei en Opbrengst

DoSiDos Automatic pronkt met een hoog rendement. Haar compacte formaat maakt haar een makkelijke soort om te beheren van ontkieming tot volledige volwassenheid. Zelfs in een kleine ruimte kunnen kwekers uitstekende resultaten verwachten met deze mystieke soort.
Binnen halen ze makkelijk een hoogte van 120 cm, maar met de methode low-stress training kun je proberen haar op ongeveer 80 cm te houden. Je mag je aan een buitengewone opbrengst verwachten van 350 tot 400 gram per vierkante meter. Ze is klaar om te oogsten na 9 tot 10 weken na ontkieming (7-8 weken bloei). Buiten is de opbrengst, zoals altijd, minder dan binnen maar je mag toch nog rekenen op 100 tot 150 gr. per m².

Smaak van de Dosidos Automatic

Do-Si-Dos Automatic heeft een beknopte, rijke en skunky maar toch zoete geur die de geest verheft voordat je zelfs maar je eerste trekje hebt genomen. De aardse en citrusachtige terpenen werken samen met 20% aan THC en produceren een stoned en rustig gevoel, het beste voor rustige avonden.

Effecten na het Roken of Vapen

Doorgewinterde gebruikers kunnen een hele blunt of een bong van deze dame proeven voordat ze stoned de kosmos in gaan. Onervaren gebruikers zullen compleet high zijn zelfs al gebruiken ze veel minder van dit lekkere goedje. Hoewel ze indica-dominant is, stelt haar uniforme effect rokers in staat om te ontspannen en te socializen zonder in slaap te vallen na een paar trekjes.
Met een THC-gehalte van 20%, scoort deze koningin hoog onder haar autoflowering verwanten. Op medicinaal vlak kan Do-Si-Sos Automatic braken en pijn verminderen en de eetlust stimuleren. Vanwege de uitgebreide recreatieve effecten kan Indica beter ’s nachts worden gebruikt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Dos Si Dos x Cookies Auto

Effect: No selection

Kalmerend

Smaak: No selection

Citrus, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dosidos Automatic” te beoordelen