Granddaddy Purple Auto

10.0075.00

Welkom bij een verheven ervaring waar elke haal je meeneemt op een reis door de rijke rijken van Granddaddy Purple Auto. Terwijl je Holland’s High binnenstapt, maak je klaar voor een botanisch tapijt dat moeiteloos ontvouwt, de geheimen van de teelt met deze Royal Queen Seeds-variëteit onthullend. Duik in een wereld waar elke plant een verhaal vertelt van uitmuntendheid, visuele schoonheid en een smaakvolle symfonie. Granddaddy Purple Auto is niet zomaar een variëteit; het is een uitnodiging om de hoogten van ontspanning te verkennen en je onder te dompelen in de levendige reis van cannabis. Sluit je aan bij ons bij Holland’s High, waar Granddaddy Purple Auto heerst en je cannabiservaring naar een hoger niveau tilt.


Groeiende Uitmuntendheid bij het Ontrafelen van de Geheimen van de Teelt van Granddaddy Purple Auto

Vanaf het kiemen toont dit zelfbloeiende wonder een gemiddelde hoogte en robuuste structuur, die zich moeiteloos aanpast aan verschillende kweekomgevingen. Of je nu een beginner bent of een ervaren kweker, Granddaddy Purple Auto gedijt met eenvoud, belooft een lonende reis. Met zijn veerkrachtige kenmerken groeit deze variëteit uit tot een levendige en stevige plant, waardoor het een visueel spektakel wordt in je tuin. Ontdek de geheimen van de teelt met Granddaddy Purple Auto, exclusief verkrijgbaar bij Holland’s High, waar elke plant een verhaal vertelt van botanische uitmuntendheid.

Bloeiende Schoonheid, Visuele Symfonie van Granddaddy Purple Auto in 8-9 Weken

Met een efficiënte bloeitijd van 8-9 weken versnelt dit zelfbloeiende wonder door zijn bloeifase, resulterend in dichte knoppen bedekt met harsrijke rijkdom. Aanschouw het betoverende uiterlijk van Granddaddy Purple Auto, gekenmerkt door diep paarse tinten en weelderig groen blad. De visuele aantrekkingskracht van de variëteit, gecombineerd met zijn snelle bloei, maakt het een ideale keuze voor degenen die streven naar een esthetisch plezierige en tijdefficiënte kweekervaring. Laat je onderdompelen in de bloeiende schoonheid, exclusief bij Holland’s High, waar elke plant een visuele symfonie belichaamt.

Smaakvolle Symfonie, Blauwe Bes, Fruitige, Kruidige, Pijnboom Pallet van Granddaddy Purple Auto

Geniet van de heerlijke fusie van blauwe bessenzoetheid, een uitbarsting van fruitigheid, subtiele kruidenondertonen en de verfrissende essentie van den. Granddaddy Purple Auto behaagt niet alleen het gehemelte, maar vult ook de lucht met een boeiende geur, waardoor een meeslepende ervaring voor liefhebbers ontstaat. Onderscheiden door zijn unieke smaakprofiel verhoogt Granddaddy Purple Auto de cannabiservaring, waardoor elke inhalatie een viering is van verfijnde smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle symfonie, exclusief bij Holland’s High.

Indica Gelukzaligheid, 20% Sativa en 80% Indica Harmonie van Granddaddy Purple Auto

Dit indica-dominante meesterwerk heeft 20% Sativa en 80% Indica genetica. Terwijl je rookt, ervaar je de fysiek ontspannende effecten die het lichaam zachtjes in rust brengen, leidend tot een slaperige en opbeurende high. De effecten van Granddaddy Purple Auto bieden een harmonieuze balans, waardoor het geschikt is om te ontspannen na een lange dag of een rustgevende nachtrust te bereiken. Ideaal voor liefhebbers die op zoek zijn naar een ontspannende en rustgevende ervaring, biedt deze variëteit een evenwichtige rookervaring die voldoet aan verschillende voorkeuren. Laat je onderdompelen in de indica gelukzaligheid van Granddaddy Purple Auto, exclusief bij Holland’s High.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

375 – 450 gr/m2

Opbrengst Buiten: No selection

110-160 gr/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 140cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Granddaddy Purple x Big Bud Auto

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, slaperig, Stimulerend

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Dennen, Fruitig, Kruidig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Granddaddy Purple Auto” te beoordelen