Grape Ape Auto

10.0075.00

De Grape Ape Auto van Royal Queen Seeds is geen gewone soort; het overstijgt het alledaagse. Elke hijs is een uitnodiging om te cultiveren, de visuele pracht te waarderen en te genieten van een smaakvolle symfonie. Grape Ape Auto belichaamt niet alleen een soort, maar een ervaring die staat te wachten om zich te ontvouwen. Sluit je aan bij ons bij Holland’s High en verhef je cannabisreis met de essentie van Grape Ape Auto. Ontdek de grenzen van uitzonderlijk genot en verwelkom de buitengewone wereld van Grape Ape Auto!


Cultiveren van Uitmuntendheid, Grape Ape Auto Groei en Kenmerken

Deze zelfbloeiende wonderplant ontvouwt zich moeiteloos, met een middelgrote hoogte en robuuste kenmerken die geschikt zijn voor kwekers van alle niveaus. Veerkrachtig en aanpasbaar, rijpt Grape Ape Auto uit tot een levendige en stevige plant, belichaamt de essentie van botanische uitmuntendheid. Of je nu een beginner of ervaren kweker bent, deze soort belooft een lonende teeltreis, met een visueel spektakel als eerbetoon aan de eenvoud van het kweken van Grape Ape Auto.

Bloeiende Elegantie, 8-9 Weken Visuele Pracht van Grape Ape Auto

Met een snelle bloeitijd van 8-9 weken versnelt dit zelfbloeiende wonderkind door zijn bloeifase, met dichte knoppen getooid in harsrijke pracht. Het betoverende uiterlijk, gekenmerkt door diep paarse tinten en weelderig groen blad, maakt Grape Ape Auto tot een ideale keuze voor kwekers die zowel esthetiek als efficiëntie zoeken. Ervaar de bloeiende schoonheid exclusief bij Holland’s High, waar elke plant uitgroeit tot een visueel meesterwerk, een viering van de artistieke briljantie van de natuur.

Smaakvolle Genot met Grape Ape Auto

Geniet van de heerlijke fusie van zoete bosbessen, kruidige ondertonen en een subtiele scherpte die de zintuigen betovert. Grape Ape Auto verwent niet alleen de smaakpapillen maar vult ook de lucht met een boeiende geur, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor liefhebbers. Onderscheiden door zijn unieke smaakprofiel tilt Grape Ape Auto de cannabiservaring naar een hoger niveau, waardoor elke inhalatie een viering wordt van verfijnde smaken en aroma’s. Laat je onderdompelen in de smaakvolle symfonie, exclusief bij Holland’s High.

Indica Gelukzaligheid, 10% Sativa en 90% Indica Eigenschappen Grape Ape Auto

Bereid je voor op een indica-dominante high met trots 10% Sativa en 90% Indica genetica. Terwijl je geniet, ervaar de kalmerende effecten die de geest zachtjes omarmen, focus bevorderen en fysieke ontspanning bieden. De effecten van Grape Ape Auto bieden een harmonieuze balans, waardoor het geschikt is voor ontspanning na een lange dag of het zoeken naar rust. Ideaal voor liefhebbers die een kalme en gefocuste ervaring zoeken, biedt deze soort een evenwichtige rookervaring die voldoet aan verschillende voorkeuren. Laat je onderdompelen in de indica gelukzaligheid van Grape Ape Auto, exclusief bij Holland’s High.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

115 – 165 g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Grape Ape x OG Kush Auto

Effect: No selection

Focus, Fysiek ontspannend, Rustgevend

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Kruidig, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grape Ape Auto” te beoordelen