Sweet ZZ Auto

9.5070.00

Heb je ooit gehoord van een automatisch bloeiende soort met een THC-gehalte van 18% of heb je het ooit gerookt? Nou, Sweet ZZ is zo een soort en zeg nu nooit meer dat je er nog niet over gehoord hebt. Het enige wat je nu nog te doen staat is dat jij wat van haar rookt. Ze heeft heerlijke geuren en smaken die haar een paar mooie prijzen hebben opgeleverd. Ze geeft geweldige opbrengsten, een korte bloeitijd en haar rook is echt iets om naar te verlangen. Koop Sweet ZZ Auto Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Veredelaars bij Royal Queens Seeds gingen hier keihard voor. Ze gingen regelrecht op bekende en gerespecteerde ouders af. Ze selecteerden eerst Zkittlez vanwege haar legendarische smaak en aromaprofiel. Ze bracht ook een Indica-high met ontspannende effecten mee. Ze gingen nog een stap verder om een ​​soort te vinden met dezelfde smaak, maar met autoflowering genetica. Ze kozen voor Diesel Auto, een soort die beladen is met zoetheid en een snelle groeisnelheid heeft. Na verschillende kruisingspogingen kwam deze uitstekende soort tot leven.

Hoe Groeit de Sweet ZZ Auto?

Omdat het een autoflowering soort is, vertoont Sweet ZZ automatic de meeste groeikenmerken van andere autoflowers. Ze heeft een korte gestalte en is daarom ideaal voor binnenkweek. Ze geeft de kweker in korte tijd hoge opbrengsten. Ze zal uitgroeien tot een fantastisch bladerdak van volwassen bloemen, beladen met THC en smakelijke terpenen.

Binnen gekweekt zal Sweet ZZ Automatic zo’n 70 tot 120 cm hoog worden. Per vierkante meter geeft ze 350 tot 400 gram droogbloemen terug. Als ze buiten wordt gekweekt, wordt ze 100 tot 120 cm hoog, met een opbrengst van 90 tot 175 gram per plant.

Bloeitijd van de Sweet ZZ Auto

Mevrouw Sweet ZZ Automatic heeft een bloeiperiode nodig van 6 tot 7 weken. Reeds na 9 tot 11 weken na het ontkiemen zal ze zich graag door jou onder handen laten nemen om al haar prachtige kleverige toppen te laten oogsten.

Smaak en Geur van de Sweet ZZ Auto

Zoals haar naam al doet vermoeden, zit Sweet ZZ boordevol heerlijke geuren en smaken. Zodra de rook je neusgaten en smaakpapillen bereikt, ervaar je de uitgesproken smaken van snoep, citrus en fruit. Deze zijn zo verleidelijk dat je haar continu zal willen roken.

Effecten na het Roken

Deze mooie dame levert de overgeërfde effecten van Indica. Haar high is sterk en richt zich onmiddellijk op het lichaam. Met een THC-gehalte van 18% valt ze het lichaam snel aan en slaat ze hard toe met een extreem verdovend effect. Deze sedatie is perfect voor gebruikers die worstelen met angst en stress. Gebruikers van medicinale marihuana die de high niet erg vinden, vinden haar erg nuttig.

Ze is een perfecte soort om te gebruiken op een feestje of een dagje uit met vrienden. Haar zoetheid geeft een vrolijke sfeer, terwijl haar rook je zonder zorgen laat chillen. Ze zal je langzaam in slaap brengen, maar dat is nadat je volledig van haar kalmerende effecten hebt genoten. Bestel wat snacks, steek een joint van deze dame aan en kijk naar een te gekke film. Je zult genieten van de ontsnapping uit de realiteit die je zult ervaren.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Sweet ZZ x Diesel Auto

Effect: No selection

Stoned

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet ZZ Auto” te beoordelen