Haze Berry Auto

8.5060.00

Als je een liefhebber bent van de Haze Berry Strain, zal deze afstammeling ervan je zeker interesseren. Ze geeft een stimulerend effect dat een roker kan beheersen. De high die Haze Berry Automatic biedt, ondersteunt je concentratie en zorgt ervoor dat je niet op de bank gaat hangen. Koop Haze Berry Auto Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Haze Berry Automatic is het kind van het ras Haze Berry en een premium ruderalis-soort die haar zelfbloeiende eigenschappen geeft. Ze is overwegend Sativa met wat Indica en Ruderalis kenmerken. Samen met de geweldige smaak die ze van Haze Berry Original heeft geërfd, kan deze dame beginnende gebruikers een klap uitdelen, ondersteund door een THC-gehalte van 13%. Liefhebbers van marihuana genieten ook van de creatieve drive van deze soort, samen met het vermogen om comfort te bieden en stress te verlichten.

Hoe Groeit de Haze Berry Auto?

Haze Berry Automatic is geen moeilijke soort om te kweken. Ze is perfect geschikt voor beginners en kwekers die de aandacht niet konden geven aan Haze berry original die zij nodig had. Deze plant is dus perfect voor drukbezette mensen die weinig tijd hebben om in de plant te investeren.

In de buitenlucht heeft deze mooie dame ongeveer 10 weken nodig om te bloeien. Ze zou een gemiddelde hoogte hebben van 80 tot 130 cm. De teler wordt beloond met een opbrengst van zo’n 100 tot 150 gram per plant. Binnen kan ze ongeveer 90 tot 130 cm hoog worden. Ze zal dezelfde bloeiperiode nodig hebben als de buitenplant, wat de kweker een opbrengst geeft van zo’n 350 tot 400 gram per vierkante meter.

Karakteristieken tijdens de Bloei

Haze Berry Automatic heeft redelijk geglazuurde toppen die op popcorn lijken. De uitgebreide bloemen schitteren ook met afwisselende randen van donker- en lichtgroene bladeren. Ze heeft ook felrode en bruine stampers die kleur toevoegen. Andere mogelijke kleuren zijn geel en ijsvorming door de trichomen.

Smaak en Geur van Haze Berry Auto

Haze Berry Automatic heeft enkele eigenschappen geërfd van de originele soort, Haze Berry Automatic. Ze verspreid een geur die lijkt op die van verse en gerijpte zoete bessen. Het wordt benadrukt door het aroma van hartige vanille en met enkele sporen van aarde en kruiden. Aan de smaakkant staat deze dame bekend om haar smaakprofiel. Je smaakpapillen worden aangevallen door smaken van geplette fruit zodra je inademt. Daarna volgt de smaak van verse, gerijpte bosbessen.

Effecten na het roken van Haze Berry Auto

Vanwege het hoge Sativa gehalte is Haze Berry Automatic-cannabis effectief als een soort voor overdag. Het bevat een vrij mild THC gehalte en geeft gebruikers een hernieuwde en actieve stemming voor de dag. Creatievelingen associëren deze soort ook met het vergroten van hun inzichten en het stimuleren van hun gedachten. Ze geeft geen overweldigende buzz, maar zal zeker vrij lang aanhouden.

Hoewel de stevige kwaliteit voor sommigen sterk kan zijn, heeft Haze Berry Automatic voor andere rokers een aantal voordelen. Het zit boordevol verschillende medische voordelen, waaronder het ondersteunen van gebruikers met uitputting en pijn. Bovendien is het bekend dat de soort haar consumenten helpt bij het bestrijden van stressverschijnselen, depressie en pijn als gevolg van lichamelijke inspanning.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

13%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 130 cm

Hoogte buiten: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

Haze Berry x Blueberry Auto

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Langdurig, Sterk

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Haze Berry Auto” te beoordelen