Mack and Crack Fem

18.0054.00

Ervaren blowers zullen zeker hun maatje vinden in deze Mack and Crack uit gefeminiseerde zaden die voortkwamen uit een samenwerking tussen de veredelaars van Humboldt Seeds en Seedstockers. Mack and Crack Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Mack and Crack Fem is een soort met een hoog THC percentage die zware effecten in haar mars heeft. Ook staat ze gekend als één van de soorten die weinig van je tijd in beslag neemt omdat ze zo makkelijk te kweken is. Haar heerlijke smaken en geuren maken van deze dame een zeer gegeerde gaste in de kweekruimte of tuin. Ze is echt ideaal wanneer je op zoek bent naar een sterke dame met power.

Groeihoogte van de Mack and Crack Fem

Deze soort is makkelijk hanteerbaar en zowel geschikt voor beginners als ervaren kwekers. Het is een Sativa dominante soort met als gevolg dat ze haar best zal doen met groeien in de hoogte. Houd daar rekening mee als je je planten in een kweekruimte zet of als je ongezien wilt telen in de tuin. Niet dat ze super hoog groeien maar toch…

Bloeitijd en oogst

Kreeg deze dame genoeg licht, warmte, vocht en liefde, dan zal ze na slechts 9 weken van bloeien haar talloze bloemtoppen laten zien die haar sieren. Verwacht je aan compacte toppen die zeer hars-rijk zijn en ontzettend plakkerig. En, ook al geeft Seedstockers niet vrij hoe hoog het gewicht van je oogst zal zijn, toch zet men haar in de categorie van hoge opbrengst soorten.

Hoe smaakt de Mack and Crack Fem?

Wanneer je klaar bent met oogsten, de bloemen zijn gedroogd en gecured, dan zul je pas goed merken wat voor heerlijke aroma’s ze in petto heeft. Een mengeling van citrusgeuren, hartige en skunky smaken vermengd met een subtiele toets van versgebakken koekjes, is de beste manier om deze te beschrijven. Eens je haar gaat proeven ga je ondervinden dat je neus niet gelogen heeft want haar smaken zullen net dezelfde zijn.

Effecten na het roken van Mack and Crack Fem

Wat voor beginnend blowers misschien iets te sterk is maar zeer gewaardeerd wordt door ervaren gebruikers is haar geweldige THC percentage van rond de 30%. Je hebt slechts enkele trekjes nodig om haar opbeurend en euforisch effecten te voelen dat je hele lichaam in beslag neemt. Rook je meer dan je gewend bent, omdat de smaak je zo bevalt, schrik dan niet als je de zware high voelt die je zal verplichten om een rustig plekje op de bank of in het gras te gaan zoeken. Laat je meedrijven op de stromen van deze soort en ga ervaren wat het betekent om totaal zen te wezen. Deze soort overdag gebruiken is enkel aan te raden als je geen beginneling bent!

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

30%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mack and Crack Fem” te beoordelen