Northern Lights Fem

4.5013.50

De Northern Lights uit gefeminiseerde zaden zijn makkelijk te kweken planten die perfect geschikt zijn in elke kweekomgeving omdat ze zich heel goed kan aanpassen. Northern Lights Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Indica liefhebber? Gelieve dan niet verder te zoeken maar koop nu je gefeminiseerde zaden van Northern Lights! Onze Northern Lights staat gekend om haar grote productie, zeer sterke stabiliteit en fantastisch dikke toppen die bedekt zijn met een laag ijzige trichomen. Haar ouders NL2 en NL5 zijn prijswinnaars en gaven hun nakomeling een grote weerstand mee tegen schimmels en andere ziekteverwekkers. Ze is zowel geschikt voor onervaren kwekers als voor telers die al langer bezig zijn met het groeien van cannabisplanten. Ze laat je met haar effecten helemaal tot rust komen maar maakt je tevens ook creatief en energiek. Dit alles, samen met haar grote oogsten en haar lekkere bloemen, maken van deze soort eentje die niet mag ontbreken in je kweekruimte of tuin.

Groei en kweek van de Northern Lights Fem

De Northern Lights uit gefeminiseerde zaden zijn makkelijk te kweken planten die perfect geschikt zijn in elke kweekomgeving omdat ze zich heel goed kan aanpassen. Ze leent zich uitstekend voor zowel binnen- als buitenkweek. Daarom kun je haar ook niet enkel in potgrond en volle grond telen maar bijvoorbeeld ook op hydrocultuur doet ze het goed.

Bloei en opbrengst

Hoog opschieten doet deze soort niet, meer dan 120cm zal ze niet halen en de meeste fenotypes zullen zelfs moeite moeten doen om 100cm te halen. Maar, dit wil echt niet zeggen dat daardoor haar productie laag is, integendeel. Je zult merken dat ze, bij binnenteelt onder lampen van 600 Watt, een mooie oogst zal geven van 600 gr/m² aan plakkerige compacte bloemen die helemaal bedekt zijn met bedwelmende kristallen. Buiten zal ze je dezelfde toppen geven, daar zit het gewicht op ongeveer 50 tot 100 gr/plant.

Smaak van de Northern Lights Fem

Het aantal belangrijke prijzen dat deze dame in de wacht sleepte hebben niet enkel te maken met de makkelijke manier van groeien maar ook haar penetrerende, prettig zoete smaak. Het is een pittige tante die je smaakpapillen zal verwennen als een echte dame.

Effecten na het roken van de Northern Lights Fem

Wie haar rookt of vapet zal gauw merken wat deze soort in petto heeft op zowel lichamelijk als psychisch vlak. Ze is een echte rustbrenger die sterkt op de fysiek inwerkt maar je tevens creatief maakt door je geest alle kanten uit te sturen. Haar THC percentage van rond de 22% zorgt voor een intense ervaring die je niet vaak bij andere soorten vindt. Een prima middel tegen stress met haar typerende Indica high die ook voor medicinale gebruikers zeer geschikt is.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern Lights Fem” te beoordelen