Northern Lights Auto

4.5013.50

Northern Lights auto is een gevestigde waarde die zeer grote oogsten levert en aantrekkelijk is voor telers op zoek naar een eenvoudige maar sterke Indica wietsoort. Northern Lights Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Met meer dan 22% aan THC geeft Northern Lights Auto je een sterk narcotisch, ontspannend lichamelijk effect. Voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers is deze soort een uitstekende keuze. Vooral omdat het effect zo lang blijft hangen hebben alle soorten gebruikers er baat bij. Ben je op zoek naar een gemakkelijk te kweken autoflower die ook nog een super goede oogst geeft, dan zou ik niet langer zoeken maar nu je zaadjes bestellen zodat je snel kunt genieten van alle voordelen die ze je te bieden heeft.

Groeitijd van de Northern Lights Auto

Je zou haast gaan denken dat Northern Lights Auto een soort is die speciaal werd ontwikkeld om ongeduldige kwekers gelukkig te maken. Deze perfect binnen als buiten te kweken wietplanten bloeien zo snel dat ze iedereen verbaast. Ze heeft slechts een voorgroeiperiode nodig van 20 tot 30 dagen om uit te groeien tot een plant die klaar is om in de bloei te gaan.

Wanneer bloeit de Northern Lights Auto?

Na 50 tot 60 dagen nadat ze ging bloeien is deze dame en klaar om geoogst te worden. Ze houdt van lekker warm en droog weer maar zal niet gaan treuren op dagen dat het wat minder is. Door haar hoogte die maximum 90 cm zal bedragen, is ze ideaal voor binnenteelt maar ook voor guerrilla kweek in de tuin of het veld. Wat daar ook bij helpt is het ontbreken van penetrante geuren tijdens haar groei- en bloeiperiode. Die komen pas vrij na het drogen en uitharden van de bloemen.

Smaak en geur

Eens je de bloemen gaat verpulveren in de grinder ga je merken hoe verrukkelijk ze ruikt. Je zult zoete en aardse geuren ruiken die perfect aanleunen bij de smaken die je zult proeven eens je haar gaat roken of vapen.

Effecten na het roken van Northern Lights Auto

Northern Lights Automatic laat je bij het roken of vapen helemaal ontspannen en er zal een rust over je heen komen die zeer behaaglijk aanvoelt. Rook of gebruik haar bij voorkeur ’s avonds, net voor je naar bed gaat, of je de kans hebt om languit op de bank te gaan liggen zonder dat iemand je stoort. Het verdovende effect dat ze op je lichaam en geest heeft zal je heel comfortabel maken en je zult vooral geen zin hebben om op te staan.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern Lights Auto” te beoordelen