Purple Punch Auto

7.5022.50

Wanneer mensen met vakkennis, soorten als Grandaddy Purple gaan vermengen met de legendarische Larry OG, kan het niet anders dan dat het resultaat verbluffend is. Purple Punch Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Purple Punch Auto werd een Indica dominante autoflower die er niet alleen fantastisch uitziet maar toppen levert die vol zitten met hars en ook nog een meer dan bevredigende oogst oplevert. In ongeveer 11 weken is deze dame klaar om geoogst te worden en je toppen te schenken die maar liefst 20% aan THC, vaak zelfs meer, bevatten. En dan hebben we haar sublieme smaak en verbluffende effecten nog niet eens besproken. Haal deze dame in huis als je helemaal blij wilt worden van het resultaat.

Groei en hoogte

Deze soort doet het zowel binnen als buiten goed. Ze laat zich gemakkelijk kweken en heeft geen nood aan veel onderhoud. Ook is ze heel resistent voor schimmels en andere ziekmakers. Je mag je verwachten aan planten van 70 tot 90 cm hoog bij binnenteelt maar heb je ze buiten staan, dan groeien ze nog een tijdje door.

Bloei van de Purple Punch Auto

Van zaadje tot plant mag je rekenen op 60 dagen. In die tijd zal ze uitgroeien tot een volwassen oogstbare dame. Bij binnenteelt zal de opbrengst ongeveer 500 gr/m² bedragen, planten die buiten groeien zullen 100 tot 150 gram per plant schenken. Omdat de bloemen weinig blaadjes dragen, zijn ze heel makkelijk te knippen. Wel zitten ze boordevol met hars die ervoor zorgt dat de bloemen erg plakkerig zijn. Bij buitenteelt mag je rekenen op 13 weken, voor ze oogstrijp zijn.

Smaak van de Purple Punch Auto

Hou je van fruitcocktails, zoete koekjes, snoepjes of cake, dan zal deze soort je zeker bevallen. Daarom is ze ook erg geschikt voor het bereiden van zoete eetbare cannabisproducten, hasj en olie.

Wat zijn de effecten van de Purple Punch Auto?

Omdat deze soort Indica dominant is, zul je haar effecten vooral voelen op lichamelijk vlak. Je voelt meteen hoe ze je spieren ontspant en je een algemeen gevoel van rust brengt. Met 24% aan THC zal ze alle negatieve gevoelens doen verdwijnen in een zeer korte tijd. Ook als pijnbestrijding is deze soort goed te gebruiken. Ze is de perfecte soort om ’s avonds te gebruiken, wanneer je languit op de bank ligt en verzekerd wilt zijn van een goede nachtrust.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple Punch Auto” te beoordelen