Super Skunk Auto

5.5016.50

Super Skunk Auto is een makkelijk te kweken soort dat zeer goed presteert, of je haar nu binnen of buiten kweekt. Super Skunk Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

produceert hoge kwaliteit toppen, keer op keer. THC-niveau is goed, 22% of meer, de smaak en effect zijn bijzonder fijn. Super Skunk autoflower groeit goed in alle omstandigheden zolang ze maar genoeg warmte en licht krijgt. Dit is een betrouwbare en goed presterende variëteit. Deze wietsoort werd verkregen door een uitgebalanceerde Ruderalis te kruisen met een stabiele Super Skunk #1 Autoflower.

Groeitijd van de Super Skunk Auto

Iedereen die ook maar een beetje groene vingers heeft kan deze autoflower kweken, indien je je nog nooit gewaagd hebt aan het telen van cannabis. Wanneer je deze planten buiten teelt en de zomer is lekker warm, ga je haar al kunnen oogsten na 7 tot 9 weken bloeien. Binnen moet je rekenen op 12 weken, na het ontkiemen van het zaadje. De beste toppen krijg je met een lichtschema van 18 tot 20 uur onder lampen met een hoog Wattage.

Bloeitijd en eigenschappen

De bloeitijd van deze dame bedraagt 60 tot 65 dagen, wat maakt dat je haar kunt gaan oogsten 11 weken na het ontkiemen. Heb je de planten buiten staan, dan zal ze er een week langer over doen voor ze klaar is om geoogst te worden. In die tijd maakt ze super krachtige toppen aan die vol hars zitten en, al naargelang de kweekmethode die je gebruikt en het aantal uren (zon)licht, 14 tot 22% THC in haar buds hebben zitten.

Hoe smaakt de Super Skunk Auto?

Haar pittig zure smaak en geur laat een een penetrante hasjgeur voelen die lekker is en de volle smaak heeft van een old school cannabissoort. Niet echt een soort voor gebruikers die houden van zoete aroma’s en smaken maar, zeker een lekkere soort voor kruidenliefhebbers.

Effecten van de Super Skunk Auto

Deze dame brengt rust en vrede in je hoofd. Ze kan je verrassen met een zware high en een zeer voelbare lichamelijke buzz. Ze maakt je helemaal ontspannen en is een middel uit de duizend om stress te verlagen. Niet echt een soort om overdag te roken maar om mee te nemen als je ’s avonds na een zware dagtaak lekker op de bank wil liggen chillen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Skunk Auto” te beoordelen