Big Bud Regular

95.00

The Seedstockers zaadbank heeft fantastische originele zaden met dezelfde kwaliteit als de klassiekers en tegen de beste prijs. Deze Regular Big Bud strain is daar een van. Big Bud Regular wietzaden van Seedstockers zijn verkrijgbaar bij Hollandshigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending beschikbaar!

Big Bud Regular is een van ’s werelds meest gewaardeerde variëteiten vanwege haar bijna ongeëvenaarde opbrengsten. Telers die al veel ervaring hebben in het kweken van cannabis kunnen de genetica van deze soort tot het uiterste benutten. Het is een zeer stabiele soort en waarschijnlijk een van de meest productieve ter wereld.

Groei en kenmerken

Deze dame groeit snel maar wordt niet erg groot. Ze heeft een dikke hoofdstam en talrijke zijtakken. Big Bud Regular zaden groeien en bloeien snel. Ze heeft slechts acht weken nodig om haar bloeifase te bereiken.

Bloeien en oogsten van Big Bud Regular

Tijdens haar bloeiperiode zal ze grote, compacte toppen ontwikkelen die strak tegen elkaar aan zitten. Deze fantastische kwaliteit heeft echter ook een nadeel. De bloemen zijn zo groot en zo dicht bij elkaar dat ze zeer vatbaar zijn voor schimmel, vooral waar de luchtvochtigheid hoog is. Als je de planten buiten in open grond zet, is de oogst klaar tegen het einde van de zomer.

Smaak en geur

Het aroma van Big Bud Regular ruikt naar verse wilde bloemen met ondertonen van aarde. De smaak van deze soort is gelijk aan de geur en dat zorgt voor een prettige rooksessie.

Effecten bij het roken van Big Bud Regular

Het hoge THC-gehalte, tussen de 23 en 26%, is niet geschikt voor iedereen. Als je nieuw bent met het roken van wiet, moet je voorzichtig zijn met de dosering. Het effect dat ze je geeft is een volledig ontspannen lichaam en geest met een zalig gevoel. Niet echt een soort om overdag te roken, maar om ’s avonds van te genieten terwijl je lui op de bank ligt met je favoriete muziek op de achtergrond.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Bud Regular” te beoordelen