Hindu Kush

6.0045.00

Hindu Kush biedt een diep ontspannende high met een zeer lage kans op couch-locked. Deze dame is een klassieke Indica die zichzelf keer op keer heeft bewezen. Koop Hindu Kush Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

The Hindu Kush is een gefeminiseerde cannabissoort met bekroonde genetica die het kweken en onderhouden in de tuin of kweekruimte gemakkelijker maakt. Het is een pure Indica met elke eigenschap waar een Indica-liefhebber naar verlangt. Deze soort is wereldwijd geliefd geworden vanwege haar verleidelijke, heerlijke en aardse geur met hints van sandelhout en dennen. De naam Kush is een Sanskriet woord dat verwijst naar hoe een moeder haar baby vasthoudt. Het doet denken aan hoe de bergen, waarnaar deze soort is vernoemd, de hindoe-religie omarmen. Deze soort kwam halverwege de jaren zeventig in de schijnwerpers en is uitgegroeid tot een favoriet onder de cannabisgemeenschap. Ze heeft unieke eigenschappen en is een van de puurste Indica’s die je ooit zult tegenkomen.

Hoe groeit de Hindu Kush?

Bij Hindu Kush gaat alles snel. Ze heeft een korte vegetatieve periode die wordt gevolgd door een veel snellere bloeiperiode. Ze is lichtgevoelig en dit betekent dat de bloeiperiode kan worden verlengd wanneer met grotere planten wil. Heb je het geluk van een Indian Summer, dan zal deze dame torenhoog rijzen in de tuin. Ze zal uitgroeien tot een enorme plant in een Middellandse Zee klimaat, terwijl ze in een mildere herfst enorme hoeveelheden hars geeft. Met geavanceerde kweektechnieken kun je ontzettend grote opbrengsten van de plant halen.

Bloeitijd van de Hindu Kush

Hindu Kush is een pure Indica waarvan de plant zal groeien met eigenschappen die eigen zijn aan de genetische samenstelling. Deze wietsoorten produceren korte, stevige takken met dichte toppen die in de bloeiperiode snel groter worden. Deze planten houden veel van hun energie vast in de centrale cola. Na een bloeiperiode van slechts acht tot negen weken kun je gaan oogsten met een brede glimlach op je gezicht.

Smaak en geur

Hindu Kush heeft geen sterke geur tijdens het kweken. Ze heeft wat aanraking nodig en het breken van haar toppen om haar terpenen van rozemarijn, hop, pijnbomen en zwarte peper vrij te geven. De geuren zijn intenser wanneer de plant binnenshuis wordt gekweekt, en de smaak zal enkele van die tonen in de geur hebben.

Effecten van de Hindu Kush

De Hindu Kush is een 100% Indica-soort die vanzelfsprekend Indica-effecten zal bieden. Ze geeft een stevige fysieke high na de eerste paar trekjes. Je voelt je lichaam verdoofd worden maar niet verlamd. De fysieke high is niet overweldigend en geeft je rust. Je zult je goed voelen over jezelf als deze warmte je hele lichaam overspoelt. Het zal ook zonneschijn in je geest brengen met een uitzonderlijke mentale stimulatie.

Hindu Kush heeft ook medische voordelen. De opbeurende euforie is gekoppeld aan stressverlichting. Ze staat er ook om bekend dat ze pijn bestrijdt met de lichaamshigh die ze biedt. Deze dame kan voorkomen dat je ’s avonds slaapt terwijl je energie blijft doorjagen in je hersenen. De verbeeldingskracht die ze geeft, is cruciaal voor creatievelingen zoals schrijvers en schilders.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

350 – 400 g/plant

Bloeitijd: No selection

5 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Opbeurend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Diesel, hout, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hindu Kush” te beoordelen