Jack Herer Regular

163.00

Welkom een bekroonde en beroemde cannabissoort toe aan je catalogus, die te vinden is in bijna alle coffeeshops over de hele wereld. Het is een Sativa-dominante soort met ongelooflijke eigenschappen die zorgen voor korte bloeiperiodes en zware opbrengsten voor de kweker. Het zal verbazingwekkende aroma’s en smaken bieden, vergezeld van een hoge potentie. De high zal goed gebalanceerd zijn tussen een cerebrale en lichamelijke high. Verwacht grote toppen met hoge niveaus van hars en THC. Koop Jack Herer Regular Cannabiszaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Jack Herer Regular: Een Schat van Nederlandse Genetica

Jack Herer Regular is wereldwijd een begrip met een zeer gerespecteerde reputatie. Het is een zeer geprezen hybride vernoemd naar een invloedrijke cannabisactivist uit Europa – Jack Herer. Kwekers kozen voor de top hybride Shiva Skunk (ook wel Skunk #1 genoemd) die ze kruisten met Northern Lights en Haze, wat resulteerde in een verbazingwekkende verdeling van 50% Sativa en 50% Indica. Het zal kenmerken vertonen van beide werelden.

Rookverslag / Effecten van Jack Herer Regular

Jack Herer Regular heeft aanzienlijke THC- en CBD-gehaltes. Een paar hijsjes van haar rook en de THC zal inslaan om een energieke cerebrale high te leveren. Het wordt gekenmerkt door ongelooflijke energieboosts, scherpere focus en verhoogde creativiteitsniveaus. Bovendien begin je je gelukkig en vrolijk te voelen, waarbij giechelen deel uitmaakt van de effecten. Kort daarna wordt de cerebrale high aangevuld met een milde en ontspannende lichamelijke high.

De effecten van beide werelden laten je voelen alsof je op reis bent in de ruimte. Je geest stijgt op naar de kosmos terwijl je lichaam gewichtloos begint te voelen.

Het CBD-gehalte van de soort heeft de soort ook medicinale waarde gegeven. In Nederland wordt het verkocht in dispensaries voor verschillende kwalen. Enkele van de problemen die Jack Herer kan helpen zijn chronische pijn, stress, angst en depressie. Je kunt de rook op elk moment van de dag gebruiken omdat de high niet volledig overweldigend is. Kleine doses worden aangeraden voor dagelijks gebruik.

Uiterlijk, Geuren en Smaak van Jack Herer Regular

Als een Sativa dominante soort zal Jack Herer Regular groeien met Sativa kenmerken. De plant zal lang groeien met zijtakken. Het zal grote hoeveelheden solide, kelk gezwollen toppen produceren, verspreid langs de planttakken met een monster cola in het midden.

In het veld of in de kweekruimte zal de soort een subtiele geur afgeven. Dit maakt haar een uitstekende keuze voor discrete teelt. Nadat je de toppen hebt gedroogd en aangestoken, zullen ze een heerlijke geur hebben ontwikkeld. Ze zullen complexe en scherpe geuren van hasj hebben met hints van Afghaanse en fruitige skunk-smaak.

Kweekverslag van Jack Herer Regular

Jack Herer Regular is niet de eenvoudigste soort om te kweken, maar zal vriendelijk zijn voor beginners die bereid zijn een paar trucjes en technieken te leren. Het zal zowel binnen als buiten goed gedijen, met warme buitenklimaten als meest gunstig. De planten nemen niet veel ruimte in beslag en zullen de kweker veel harsbedekte toppen opleveren.

Verwacht:

  • Tot 300cm hoogte binnen en buiten
  • De bloeiperiode van 8 tot 10 weken
  • Hogere opbrengsten met kweektechnieken

Jack Herer heeft meer dan 9 prijzen op haar naam staan en lijkt niet te stoppen. Doe mee met de beweging en bestel vandaag nog je zaden.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld, Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld, Hoog

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Jack Herer x Ruderalis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jack Herer Regular” te beoordelen