Big Foot

27.9045.90

Big Foot is één van de meest opvallende variëteiten die je kunt vinden in de Sweet Seeds®-catalogus. Haar buitengewoon aroma, geweldige hybride kracht en haar zeer snelle bloeitijd maken haar een ideale soort voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Koop nu je Big Foot cannabiszaden van Sweet Seeds bij HollandsHigh.

Een zeer krachtige plant met een grote overvloed aan stampers en enorme harsproductie is een passende omschrijving van Big Foot.

Groeien van Big Foot zaadjes

Big Foot is een indica-sativa hybride met een stevige hoofdstam en heel veel zijtakken met een korte internodale afstand. Deze soort produceert een grote hoofdtop en veel secundaire toppen die, aan het eind van de bloeiperiode, bol staan met compacte fel geurende toppen.

Bloeiperiode van Big Foot zaden

Met haar 1;1 verhouding van Indica en Sativa heeft ze van beiden de kenmerken tijdens het groeien en bloeien. Binnen kun je je verwachten aan een oogst van ongeveer 5 à 600 gr/m² en heb je de planten buiten staan dan gaat ze je echt niet teleurstellen bij het oogsten. Na negen weken binnen, en buiten ietsjes langer, zal de bloeiperiode voorbij zijn en kun je heel wat toppen wegknippen die om en bij de 20% aan THC bevatten.

Smaak van Big Foot wiet

Deze dame heeft een zeer aangename zoete geur met een ondertoon van kruiden. De smaak van deze soort is zeer intens en doet denken aan zoet fruit met een hint van kruidige ondertonen.

Effecten van Big Foot cannabis

Mispak je niet aan het effect waarop deze dame je trakteert want ze kan behoorlijk krachtig uit de hoek komen. Beginnende blowers kunnen beter zachtjesaan beginnen. Al naargelang je vermogen om THC op te nemen en te verwerken kan het effect variëren van euforie tot een gevoel van comfortabele ontspanning.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16% – 24%

CBD: No selection

0,7%

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 700 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Big Foot

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig, Zoet en Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Foot” te beoordelen