Devil Cream Auto

25.5042.90

De Devil Cream Auto laat een geweldige hybride kracht zien na het ontkiemen en ontwikkelt een typische structuur die je van een Indica/Sativa hybride kunt verwachten. De planten geven een grote oogst aan aromatisch hars die een krachtig en opwindend effect veroorzaken. Deze soort werd niet zomaar de eerste prijswinnaar voor Autoflower van het jaar bij de Soft Secrets Cup in 2014.

Deze polyhybride soort is het resultaat van het kruisen van twee geselecteerde soorten van met paarse bloemen namelijk Dark Devil Auto® en Black Cream Auto®.

Hoe groei je Devil Cream Auto

Deze plant zal hoog uitgroeien met een sterke hoofdstam, omringd door grote toppen aan de uiteinden van de zijtakken. Ook vormen zich toppen op de hele lengte van de zijtakken zodat zij een goed kaliber en dichtheid heeft. Met de kracht van een Devil Cream-hybride is een hoge productiviteit te verwachten die zelfs in de meest ongunstige omstandigheden het goed doet. De planten hebben slechts korte internoden, waardoor ze prima geschikt zijn voor binnenkweek.

Bloeien van Devil Cream Auto

Een autoflowering soort met hoge stengels waarvan sommige exemplaren meer dan een meter hoog worden. Dit alles in slechts twee maanden na het ontkiemen van de zaadjes en, uiteraard, onder goede omstandigheden. Je kunt behoorlijke opbrengsten verwachten van Devil Cream Auto, per vierkante meter zal ze je 350 tot 600 gram schenken bij binnenkweek. Buiten, in volle grond kan de plant tot wel 175 gram per plant opleveren.

Smaak van Devil Cream Auto

De geur van deze dame is zoet en fruitig met hints van bedwelmende wierook en citroenachtige friszure tonen. Haar smaak is gelijkaardig aan de geur die ze verspreidt.

Effecten van Devil Cream Auto

Devil Cream Auto is een ideale wietsoort voor wie ’s avonds lekker wil relaxen. Het sterke effect, zowel op de geest als op het lichaam werkt door het THC gehalte van 15 tot 20 % ook stimulerend en zal je dus niet knock-out slaan, vooral niet als je gewend bent aan het gebruiken van cannabis.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,8%

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Devil Cream x Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 25% Indica 73,5% Ruderalis 1,5%

Effect: No selection

Stimulerend

Smaak: No selection

Citroen, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Devil Cream Auto” te beoordelen